Archief voor 'betalen'

iOS 15.5 externe betaalmethode

iOS 15.5 biedt support voor externe betaalmethoden

· Apple wordt van steeds meer kanten gedwongen om externe betaalmethoden toe te staan. Uit de code blijkt dat in iOS 15.5 daarvoor aanpassingen gedaan. Er verschijnen meldingen als je extern hebt betaald.

Geldmaat-pinautomaat

Bij Geldmaat kun je nu geld pinnen met je iPhone

Geen bankpas nodig bij ABN Amro

· Bij de pinautomaten van Geldmaat kun je vanaf nu geld opnemen van je ABN AMRO-rekening zonder je bankpas tevoorschijn te halen. Door een QR-code te scannen kun je laten weten wie je bent. De beveiliging gebeurt met Face ID, Touch ID of identificatiecode.

Contactloos betalen Android

Opinie: Waarom contactloos betalen op Android niet aanslaat (en Apple Pay wel)

Ook ABN AMRO Wallet gaat stoppen

· Apple Pay is enorm succesvol van start gegaan in Nederland en dat valt ook op bij gebruikers die geen iPhone hebben. Je zou denken dat Android-gebruikers nu ook de smaak te pakken hebben. Maar dat blijkt niet zo. ABN AMRO stopt met contactloos betalen op Android, vanwege te weinig belangstelling. Hier zijn 7 redenen waarom het maar niet wil aanslaan.

Facebook Pay interface

Facebook Pay gestart in de VS: betalen in Instagram, WhatsApp en meer

· Zou jij je geldzaken via Facebook willen regelen? Zo ja, dan heeft het bedrijf nu de nieuwe betaalmethode Facebook Pay voor je. Het komt op kleine schaal beschikbaar in de VS, maar moet uiteindelijk in Facebook, Messenger, WhatsApp en Instagram gaan werken voor allerlei financiële transacties.

WhatsApp Pay

Straks ook betalen via WhatsApp in Nederland en België?

WhatsApp Pay komt naar meer landen

· WhatsApp is van plan om de betaaldienst WhatsApp Pay snel naar meer landen uit te rollen. Zijn Nederland en België binnenkort ook aan de beurt? Facebook CEO Mark Zuckerberg kondigde het aan na de bekendmaking van de kwartaalcijfers.