My3G maakt gebruik van FaceTime via 3G-verbinding mogelijk (jailbreak)

Dankzij My3G is het per direct mogelijk om FaceTime via je 3G-verbinding te gebruiken. De update van de software is beschikbaar via Rock Your Phone en Cydia.

FaceTime via je 3G-verbindingNu er een publieke jailbreak voor de iPhone 4 beschikbaar is in de vorm van JailbreakMe.com, kon het natuurlijk niet lang meer duren voordat FaceTime ook via de 3G-verbinding van de iPhone 4 te gebruiken zou zijn. Inmiddels is het de makers van My3G gelukt om deze functionaliteit in de meest recente update van hun software te verwerken. Als je My3G geïnstalleerd hebt, kun je naast FaceTime ook andere applicaties zoals UitzendingGemist en YouTube gebruiken alsof je een Wi-Fi-verbinding hebt. De update van My3G is via zowel Rock Your Phone als Cydia beschikbaar.


Wat betreft de verdere functionaliteit ondersteunt My3G onder andere in-app popups waarmee de tweak permanent in- of uitgeschakeld kan worden voor een bepaalde applicatie. Je kunt er dus ook voor kiezen om My3G maar voor een deel van je applicaties te gebruiken. Daarnaast is er een SBSettings-schakelaar beschikbaar waarmee je kunt kiezen om My3G voor alle applicaties in te schakelen, of alleen voor de applicaties die je vantevoren hebt ingesteld. Ook is er een in-app indicator zodat je weet wanneer My3G overschakelt van 3G naar Wi-Fi. Tot slot belooft My3G een hogere succes ratio (van bijna 100%) dan 3G Unrestrictor als gevolg van de dynamische inschakeling van de tweak.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

My3G is voor $3.99 beschikbaar via Rock Your Phone en is via Rock ook eerst 14 dagen gratis te proberen. De meest recente update van de software die FaceTime-over-3G ondersteunt is daarnaast via de ModMyi repository in Cydia te downloaden voor $2.79.

Reacties: 36 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.