Activeer je iPhone met een niet-officiële simkaart (jailbreak)

Om gebruik te maken van JailbreakMe.com heb je een geactiveerde iPhone nodig. In dit artikel lees je hoe je jouw iPhone zonder een officiële simkaart kunt activeren.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Activeren van de iPhone met een niet-officiële simkaartNormaliter heb je voor een iPhone een officiële simkaart nodig van de originele provider om deze te kunnen activeren via iTunes. Eerdere jailbreaks konden dit proces vaak omzeilen door hacktivatie met een niet-officiële simkaart. Voor de laatste jailbreak op JailbreakMe.com heb je echter een geactiveerde iPhone nodig. In dit artikel lees je hoe je jouw originele iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS of iPhone 4 alsnog zonder een officiële simkaart kunt activeren.


Recent is namelijk bekend geworden dat alle genoemde iPhones die een simlock hebben geactiveerd kunnen worden met een zogenaamde Phonebook simcard. Deze simkaarten worden vaak gebruikt om de contacten van de ene naar de andere telefoon over te zetten en hebben universele ICCIDs. Een dergelijke simkaart kun je bijvoorbeeld via DealExtreme bestellen voor iets minder dan 5 euro inclusief verzendkosten. Je kunt natuurlijk ook een officiële simkaart via een site als eBay proberen te kopen. Als je iPhone eenmaal geactiveerd is via iTunes, kun je via een WiFi-verbinding je toestel jailbreaken op JailbreakMe.com en vervolgens via Cydia je toestel unlocken met ultrasn0w (deze zal binnen twee dagen ook geschikt worden gemaakt voor de iPhone 4).

Reacties graag alleen over dit onderwerp; voor vragen over of ervaringen met JailbreakMe kun je in dit forumtopic terecht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
2 augustus 2010 om 18:48
Onderwerp
Categorie
Jailbreak
50 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.