Tim Cook: ‘AirPods binnen een paar weken in de winkel’

De AirPods komen volgens Tim Cook binnen enkele weken beschikbaar, zo belooft hij in een e-mail.

Leuk dat Apple rode accessoires uitbrengt, maar waar veel mensen oop zitten te wachten zijn de draadloze AirPods. Die zouden eigenlijk al in oktober in de verkoop gaan, maar zijn vertraagd. In een e-mail heeft Tim Cook laten weten dat het wachten nu niet meer lang duurt: binnen een paar weken moeten ze in de winkel liggen.


Vrouw met AirPods

‘AirPods binnen een paar weken’

In een e-mailbericht reageert Tim Cook op een vraag van een klant, die benieuwd is wanneer hij de AirPods kan aanschaffen. De klant smeekt daarin om een releasedatum en klaagt dat hij nu niet met Apple’s visie kan meegaan. Als het een halfjaar gaat duren dreigt deze klant een ander paar oordopjes te kopen:

Give us a release date. I really bought in to the wireless vision you painted. Now I’m stuck waiting with my EarPods but can’t charge my 7 at the same time which I need to do at work. Let us know if it’s a month or 6 months, because then I’ll just buy some other wireless headphones.

Tim Cook stuurde een antwoord terug, waarin hij excuses aanbiedt en vertelt dat ze bezig zijn om de boel af te ronden. Binnen een paar weken moeten de oordopjes in de winkel liggen:

Thanks for your note. Sorry for the delay—we are finalizing them and I anticipate we will begin to ship over the next few weeks.

De e-mail lijkt inderdaad te zijn verstuurd door Tim Cook, via de servers van Apple. Tot nu toe heeft Apple alleen via een woordvoerder gezegd dat ze “een beetje meer tijd” nodig hebben om te zorgen dat de AirPods klaar zijn voor de verkoop.

Winkeliers zorgden daarna voor verwarring door allerlei data in november en december op hun website te zetten. Die data bleken alleen niet erg betrouwbaar. Er waren ook geruchten dat de productie van de AirPods pas in december gaat beginnen en dat ze in januari in de winkel liggen. Dat tijdschema sluit beter aan op de opmerkingen van Tim Cook.

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels meerdere generaties van de AirPods uitgebracht en speciale modellen, zoals de AirPods Pro en de AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, hoe zit het met draagcomfort en hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips en je weet het! Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods

Reacties: 18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.