Spotify Traffic Jams

Spotify doet Carpool Karaoke na met tv-serie ‘Traffic Jams’

Spotify start op 4 april met Traffic Jams, een serie die lijkt Carpool Karaoke. In Traffic Jams gaan twee hiphop-artiesten in de auto een nieuw muzieknummer verzinnen.

Wat Apple Music kan, kan Spotify ook. Ze gaan onder de titel ‘Traffic Jams’ een eigen tv-serie maken waarin twee artiesten in een auto kruipen om samen te zingen. Het idee lijkt verdacht veel op Carpool Karaoke, de serie van James Corden waar Apple Music de rechten voor heeft gekocht. Net als bij Carpool Karaoke gaan steeds twee artiesten met elkaar op pad.

Spotify Traffic Jams

Spotify Traffic Jams

Spotify vindt dat ze bij ‘Traffic Jams’ een eigen draai eraan geven, door zich te richten op originele muzieknummers die tijdens het autorijden worden bedacht. Het duo zal steeds bestaan uit een bekende hiphop-producer en/of rapper, maar ze zullen niet gaan meezingen met populaire nummers. In plaats daarvan is het de bedoeling dat de artiesten iets nieuws of origineels verzinnen.

In de eerste aflevering op 4 april kunnen we platenproducer Southside met rapper T-Pain in actie zien via de Spotify-app op je smartphone en desktop. Tijdens de autorit bedenken ze een nieuw nummer, dat aan het einde moet worden uitgevoerd voor een live publiek. Vanachter het stuur geeft komiek DoBoy commentaar op het nummer.

Acht weken lang zal er elke week een nieuwe aflevering van Traffic Jams te zien zijn. Deze artiesten kun je verwachten:

  • 4 april: T-Pain & Southside
  • 11 april: D.R.A.M. & MeLo-X
  • 18 april: Joey Bada$$ & Cardo
  • 25 april: Pell & !llmind
  • 2 mei: Jidenna & Sonny Digital
  • 9 mei: Madeintyo & AarabMuzik
  • 16 mei: Dae Dae & Marvel Alexander
  • 23 mei: E-40 & Willie B

Apple’s Carpool Karaoke-serie is nog niet van start gegaan, maar ze hebben wel iets bekendere namen gestrikt. Zo staan Will Smith, Metallica, Chelsea Handler, Blake Shelton, Shaquille O’Neal, John Legend, John Cena, Alicia Keys, Seth MacFarlane, Michael Strahan, John Cena en Ariana Grande op de planning.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 maart 2017, 17:16
Categorie Diensten
Onderwerpen apple music, karaoke, spotify

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.