Carpool Karaoke met Adele

Dit gaat Apple veranderen bij Carpool Karaoke na de overname

Apple heeft enkele weken geleden Carpool Karaoke overgenomen. De eerste plannen van de nieuwe show voor Apple Music zijn nu bekend gemaakt.
Erwin Siekman - · Laatst bijgewerkt:

Een aantal weken geleden kwam het nieuws naar buiten dat Carpool Karaoke is overgenomen door Apple. Het populaire onderdeel uit The Late Late Show, dat gepresenteerd wordt door James Corden is op YouTube een internationale hit. De producer van de show, Ben Winston, heeft nu voor het eerst na de overname de nieuwe plannen gedeeld.

Carpool Karaoke krijgt meerdere sterren

De producer van de show legt uit dat de nieuwe show niet meer beperkt is tot zangers en zangeressen, maar ook film-, tv- en YouTube-sterren te gast krijgt. De show zal in de toekomst een aanpak volgen die meer op een documentaire lijkt, in plaats van een gezelligheidsprogramma.

Britney Spears: Carpool Karaoke

Carpool Karaoke blijft hetzelfde, maar dan anders
In principe willen de makers van het succesvolle programma zo min mogelijk veranderen. Net als dat dat nu het geval is gaan de afleveringen qua tijdsduur van elkaar verschillen. Het belangrijkste voor de makers is dat het een leuke show blijft en bij de ene artiest betekent dat meer minuten dan bij de andere.

Het grootste verschil na de overname gaat het vertrek van James Corden als host worden. Wel blijft hij aan als uitvoerend producent van het programma. Corden die in alle afleveringen de spil van het programma was en presentator van The Late Late Show is, blijft dus wel betrokken bij het programma. De contracten met een nieuwe host zijn zo goed als gesloten. Wie dat is, daarover willen de makers nog niets zeggen.

De overname van Carpool Karaoke kwam voor velen uit de lucht vallen, maar voor de Britse producer was dat anders. Hij gaf aan dat de overname tot stand is gekomen nadat hij Jimmy Iovine leerde kennen. Iovine is de drijvende kracht achter Apple Music en hij had samen met Winston direct voor ogen hoe het programma er zonder James Corden uit kon gaan zien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
31 augustus 2016 om 9:54
Categorieën
Apple, Diensten
5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.