Carpool Karaoke

Eerste trailer van Carpool Karaoke verklapt wie er meedoen

De eerste trailer van Carpool Karaoke laat zien welke gasten we kunnen verwachten, waaronder Will Smith, Metallica, Chelsea Handler, Blake Shelton en Shaquille O'Neal.

Wordt Carpool Karaoke net zo leuk als James Corden niet achter het stuur zit? Oordeel zelf met deze trailer, waarin een nieuwe serie afleveringen van Carpool Karaoke wordt voorgesteld. We kunnen in ieder geval Will Smith, Metallica, Chelsea Handler, Blake Shelton, Shaquille O’Neal, John Legend, John Cena, Alicia Keys, Seth MacFarlane, Michael Strahan, John Cena en Ariana Grande verwachten.

Carpool Karaoke

Trailer voor Carpool Karaoke

Apple liet de trailer voor Carpool Karaoke uitzenden tijdens de Grammy Awards, de show waarin prijzen voor de muziekbusiness worden uitgereikt. In het filmpje zien we wat onlogische combinaties, zoals professioneel worstelaar John Cena met basketballer Shaquile O’Neal. Of Metallica met acteur en komediant Billy Eichner. De formule is nog wel steeds hetzelfde: de gasten gaan luid zingen terwijl ze in een auto zitten.

In het filmpje zijn 16 koppels te zien, bestaande uit bekende artiesten. Ze zingen nummers uit hun persoonlijke oeuvre of eigen favorieten.

Het is nog onbekend wanneer de serie van start gaat voor abonnees van Apple Music. Voorheen was James Corden de vaste host en dat leverde nogal wat kijkers op: de aflevering met Adele is al bijna 150 miljoen keer bekeken en de aflevering met Michelle Obama was met 52 miljoen views ook een kijkcijferhit.

Carpool Karaoke

Ook de Red Hot Chili Peppers, Elton John, Selena Gomez, Demi Lovato en Gwen Stefani waren in de serie te zien. De aflevering met Tim Cook trok heel wat minder kijkers (350.000) maar die verscheen niet op het officiële kanaal van de Late Late Night Show.

Grammy-winnaars: Chance the Rapper en Alan Dower Blumlein

Er werden natuurlijk ook prijzen uitgereikt aan artiesten tijdens de Grammy Awards. Dit jaar deden voor het eerst albums mee die alleen via streamingdiensten te beluisteren waren. Chance the Rapper pakte de prijzen voor Best New Artist en Best Rap Album, met ‘Coloring Book’. Ook kreeg hij de prijs voor Best Rap Performance voor het nummer ‘No Problem’.

Van prijswinnaar Alan Dower Blumlein hebben waarschijnlijk maar weinig mensen gehoord. Hij is de uitvinder van het stereogeluid en zijn naam staat op nog 127 andere patenten op het gebied van telecommunicatie, tv en radar. Blumlein werd in 1903 geboren uit Duits-Joodse en Schotse ouders, groeide op in Londen en wilde al op jonge leeftijd elektrotechnisch ingenieur worden. Hij overleed in 1942 op 38-jarige leeftijd tijdens een geheime testvlucht van het H2S-vluchtradarsysteem.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 februari 2017, 9:14
Categorie Apple
Onderwerpen apple music, karaoke

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.