Snap-bril automaat

Snapchat Spectacles nu in Nederland en België te koop

Snapchat's camerabril Spectacles maakt de oversteek naar het Europese vasteland. Vanaf vrijdag is de bril ook verkrijgbaar in Nederland en België.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Snap-bril automaat

Snap, het moederbedrijf van Snapchat, is vrijdagochtend in Nederland en België gestart met de verkoop van Spectacles. De speciale zonnebril met camera laat je korte video’s opnemen die je vervolgens met de Snapchat-app kan synchroniseren. Spectacles zijn in heel Europa online verkrijgbaar en via speciale automaten in verschillende Europese steden.

Camerabril Spectacles van Snap verkrijgbaar in Nederland en België

Spectacles nu ook te koop in Nederland en België

Spectacles is een speciale camerabril waarmee je korte video’s van tien tot dertig seconden kan opnemen. Als gebruiker druk je hiervoor op een knop waarna de camera actief wordt en het opnemen start. Aan één kant heeft de bril lichtjes die vervolgens gaan branden. Zo kunnen andere mensen zien dat de camera actief is. De video wordt op de bril opgeslagen en kan via Bluetooth of Wi-Fi gesynchroniseerd worden met een iPhone en de Snapchat-app. Opladen kan met de kenmerkende gele koker of de bijgeleverde kabel. De batterij zou ongeveer een dag mee moeten gaan.

Speciale automaten
Spectacles werd vorig jaar al geïntroduceerd in de Verenigde Staten. Daar waren ze aanvankelijk alleen in speciale automaten verkrijgbaar om het een exclusief tintje te geven. Vanaf vandaag zijn de zonnebrillen voor het eerst ook in Europa verkrijgbaar, waaronder in Nederland en België. Mocht je de zomervakantie doorbrengen in Londen, Parijs, Berlijn, Barcelona of Venetië, dan kun je ze ook bemachtigen via een van de speciale automaten. Maar je kan ze gedurende zomer ook elders in deze landen tegenkomen.

Spectacles worden geleverd in een gele koker

Drie kleuren
De camerabril is verkrijgbaar in de kleuren rood, zwart en blauwgroen en kost een kleine 150 euro. Je moet wel eventjes geduld hebben. De levertijd is op dit moment drie tot vijf werkdagen. De bril is te koop via de website van Spectacles.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juni 2017, 12:17
Categorie Accessoires
Onderwerpen bril, camera, snapchat

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.