Sonos Flex: maandelijks betalen voor Sonos.

Sonos Flex: nu ook maandelijks betalen voor je Sonos-speakers

Sonos introduceert iets nieuws: je kan nu ook maandelijks betalen voor je speakers. Met Sonos Flex kun je kiezen uit één van de drie bundels, die geschikt zijn voor jouw wensen en of situatie.

Wil je graag Sonos kopen, maar hik je tegen de hoge prijs aan? Voor een enkele speaker ben je al snel zo’n €150 kwijt en als je dit wil combineren met meerdere modellen voor het beste geluid, dan loopt dit bedrag al snel op. Daar heeft Sonos nu iets op bedacht, want ze hebben onlangs een maandelijkse bundel geïntroduceerd. Sonos Flex is dus een Sonos-abonnement, waarmee je voor een vast bedrag per maand kan genieten van het geluid van Sonos.

Sonos Flex: per maand betalen voor Sonos-speakers

Bij Sonos Flex kun je kiezen uit drie bundels. Met de set Voor Elke Kamer krijg je twee Sonos One-speakers, waar je €15 per maand voor betaalt. Normaal gesproken betaal je voor een duopack Sonos One zo’n €410, dus als je er minder dan 28 maanden mee wil doen is de abonnementsdienst in dat geval voordeliger.

Als je Sonos wil gebruiken in combinatie met je tv, is er het Voor je TV-abonnement. Deze set kost €25 per maand en bevat naast twee keer een Sonos One ook nog een Sonos Beam. Als je het grootser aan wil pakken, is er nog de bundel Voor Thuisbioscoop. Hierin zitten twee keer een Sonos One, een Playbar en een Subwoofer. Dit is het duurste pakket waar je €50 per maand voor betaalt.

  • Voor Elke Kamer: €15 per maand (2x Sonos One)
  • Voor je TV: €25 per maand (Sonos Beam + 2x Sonos One)
  • Voor Thuisbioscoop: €50 per maand (Sonos Playbar + Subwoofer + 2x Sonos One)

Bij elke set kun je kiezen uit wit of zwart. Sonos belooft dat je met Sonos Flex altijd up-to-date bent, want je speakers worden vervangen als er nieuwe modellen komen. Elke bundel is per maand opzegbaar. Het is daarmee wel een handige manier om te kijken of Sonos wat voor jou is. Ben je er na een maandje of een paar maanden tevreden over, dan kan je altijd nog besluiten om ze alsnog los te kopen.

Nederland lijkt het eerste land te zijn waar Sonos Flex beschikbaar is. Woon je in Amsterdam, dan krijg je ook nog gratis installatie. Hoe de levering precies in zijn werk gaat en wat er gebeurt als er iets defect is, is niet helemaal duidelijk.

Bekijk ook

Sonos: alles over dit multiroom speakersysteem voor je huis

Sonos maakt speakers om in het hele huis muziek te luisteren. Lees hier alles over het multiroom speakersysteem van Sonos: welke Sonos-modellen zijn er verkrijgbaar, hoe werkt het en wat zijn de prijzen? Hier lees je alles!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Sonos

Sonos is een multiroom speakersysteem dat je bedient via een iOS-app. De speakers werken met AirPlay 2 en sommige modellen hebben een ingebouwde optionele Google Assistent. Bekende modellen zijn de Sonos One (SL), Sonos Beam, Sonos Arc en de samenwerking met IKEA.

Sonos
22 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.