Sonos-app redesign van 2024

Reacties voor: Sonos kondigt geheel vernieuwde app aan: zo ziet hij eruit

Sonos gaat binnenkort een grote update voor haar app uitbrengen. Eerder lekte de nieuwe app al uit, maar nu is deze officieel aangekondigd.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Ik ga het proberen netjes te zeggen;
    Als die gasten het weer gaan proberen oudere producten te skippen…… zoals ze gedaan hebben met de eerste sonos producten.
    Toen de s2 app uitkwam waren de oudere speakers niet compatibel meer met de nieuwere speakers, daar ben ik nog steeds woest over. Een vermogen aan speakers staan waarvan de helft niet meer met elkaar werkt. Stelletje *…. Maar goed ik hoop op verbetering dan maar.

    Reageer op Jan

    • Helemaal gelijk. Het was voor mij de reden om nooit meer een nieuw Sonos product aan te schaffen. Ik moet nu blijven hangen aan de oude app totdat de laatste Sonos het begeeft (of ik die de deur uit doe). Wat een misser van formaat was dat van Sonos. Ik hoop voor hun dat ze deze miskleun terug rechtzetten met deze nieuwe app …. Maar ik vrees er voor.

      Reageer op Stevo

    • Mijn advies zou zijn: als je tevreden bent over het geluid van je speakers (ik zal me inhouden dit keer 😅). Is om te kijken naar een los streamer kastje, desnoods met multiroom ondersteuning en die aan te sluiten op je oudere sonos speakers. Ik heb altijd veel kritiek op sonos, maar veel van hun speakers hebben wel een ingang voor externe apparaten, iets wat de homepod niet heeft bijvoorbeeld.
      Sonos maakt zelf kastjes die je op een versterker kan aansluiten, de nieuwe variant “port” kost meer dan €400, de oude kostte iets van €150. Van een ander merk kun je ze al onder de 100 krijgen. Als je zoekt op marktplaats of google met “spotify streamer” (of een andere muziek dienst) kom je heel veel tegen.

      In de toekomst kun je misschien beter kiezen voor domme speakers, of actieve speakers mer een los streamer kastje erbij.

      Reageer op Erik-jan

  2. Oei als ik deze reacties lees ben ik een beetje bang om een sonos aan te kopen.

    Reageer op Marc

  3. (Red.) Dit artikel is bijgewerkt met de aankondiging van de vernieuwde Sonos-app. Het eerdere geruchtenartikel is hiervoor herschreven.

    Reageer op Redactie iCulture.nl

  4. Zal tijd worden ook, de huidige app is traag als dikke “$%” door een trechter.

    Reageer op Jos

  5. Hahah, wat een herkenbare reacties hierboven. En helemaal mee eens.

    Hier ook een teleurgestelde portemonnee die een vermogen aan de eerste generatie heeft uitgegeven net voordat zij de nieuwe app aankondigde. Toen nog met de belofte dat het allemaal prima zou werken met Gen 1… niet dus.

    Hoewel het geluid goed is, zou ik anderen dit zeker niet adviseren vanwege hun onbetrouwbare richting klanten en de verschrikkelijke app (al zal dat laatste misschien veranderen met de komst van de nieuwe)

    Reageer op Victor

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.