Archief voor 'apple arcade'

Apple Arcade nieuwe games 2023

Gameontwikkelaars gefrustreerd over Apple Arcade

Gameontwikkelaars zijn gefrustreerd over Apple Arcade, omdat de betalingen kelderen en nieuwe projecten worden tegengehouden door het management van Apple. Is Apple wel serieus geĆÆnteresseerd in games?

Apple Arcade gestart

Zo kun je Apple Arcade opzeggen als je uitgespeeld bent

Heb je onlangs een proefperiode van Apple Arcade gestart? Vergeet dan niet tijdig op tijd op te zeggen als je niet meer wil spelen (en betalen). Apple Arcade opzeggen is een fluitje van een cent en in deze tip lees je hoe je dat doet.

Apple Arcade logo oranje.

Alles over Apple Arcade, de gamedienst van Apple

Apple's eigen gamedienst heet Apple Arcade. Tegen een vast bedrag per maand kun je alle games spelen. In dit overzicht lees je wat het kost en op welke apparaten je kunt spelen. Alles over Apple Arcade op een rijtje!

Apple-diensten

Alles wat je moet weten over Apple's eigen diensten

Bij Apple diensten denk je wellicht meteen aan iCloud, maar Apple heeft nog veel meer in het assortiment. In deze gids praten we je bij over de verschillende Apple diensten en hoe je er voordeliger gebruik van kunt maken.

Apple Arcade logo oranje.

Zo kun je Apple Arcade-games filteren en sorteren

Groeit het aanbod van Apple Arcade je boven het hoofd? Je kunt met filters sorteren op precies de apps die jij wilt hebben. Filter op releasedatum, ondersteuning voor controllers en meer.