Archief voor 'apple tv plus'

Apple TV+ feature

Gerucht: 'Apple wil reclame in Apple TV+'

Apple lijkt vaart te zetten achter het plan om reclames te tonen in Apple TV+, de streamingdienst van Apple. Er gaan al langer berichten dat Apple meer met reclames wil gaan doen, onder andere bij eigen diensten.

Palm Royale

Deze Apple TV+ shows zijn voorjaar 2024 te zien

Apple heeft een voorproefje gegeven van de tv-shows en films die we dit voorjaarkunnen kijken. Er zitten enkele nieuwe titels bij, maar ook nieuwe seizoenen van bestaande series.

Apple TV+ feature

Zo kun je gratis naar Apple TV+ kijken

Weet je nog niet of Apple TV+ wel iets voor jou is? Dan kun je een gratis proefperiode afsluiten, die vaak meerdere maanden bedraagt. Hoe kom je aan zo'n extra lange proefperiode? Je leest het hier!

Killers of the Flower Moon

Killers of the Flower Moon op Apple TV+ is genomineerd voor 10 Oscars!

Martin Scorsese's nieuwste film Killers of the Flower Moon is te streamen op Apple TV+. Het misdaaddrama ging afgelopen oktober in premiĆØre in de bioscoop en kreeg goede kritieken. Nu kunnen alle Apple TV+ abonnees het kijken! En de film heeft maar liefst 10 Oscar-nominaties binnengesleept!

The Enfield Poltergeist horrorserie Apple TV+

Halloween-kijktips: deze horrorfilms en -series vind je op Apple TV(+)

Halloween is voor veel mensen het uitgelezen moment om een horrorfilm of -serie op te zetten. Op Apple TV en de abonnementsdienst Apple TV+ zijn verschillende spannende films en -series te vinden om de dagen rond 31 oktober goed door te komen. We zetten enkele aanraders voor je op een rij.

Ted Lasso voetballers

'Apple wil Premier League voetbal uitzenden' [update]

Apple zou willen bieden op de uitzendrechten voor het Engelse Premier League voetbal. Momenteel zijn de rechten in handen van Sky Sports en BT Sport en hun driejarige deal loopt in 2025 af. Maar uit nieuwe uitspraken van Eddy Cue blijkt dat Apple alleen geĆÆnteresseerd is in een wereldwijde deal.

Bundesliga-header

'Apple wil ook uitzendrechten Duitse Bundesliga'

De Duitse Bundesliga is naar verluidt in gesprek met Apple over de streamingrechten van het voetbalseizoen 2026/2027. Eerder werd al gekeken naar de Britse en Nederlandse competities.