Wonderlust uitnodiging met iPhones

Praat mee: bespreek hier de aankondigingen van het Wonderlust-event

Vandaag onthult Apple een hoop nieuwe producten, waaronder de iPhone 15 en de Apple Watch Series 9. Maar er is meer, veel meer! In dit artikel kun je daarover naar hartenlust discussiëren. Praat mee over Apple's iPhone-event van september 2023!

Na maandenlang speculeren is het eindelijk zover: het september 2023-event gaat losbarsten en we kunnen eindelijk kijken of alle geruchten en verwachtingen waar zijn. Er zijn genoeg nieuwe producten en veranderingen waar je je mening over kunt geven, of het nu de kloof tussen de standaard en Pro-modellen is, of de invoering van usb-c. De nieuwe kleuren voor de behuizing, of de keuze voor titanium. Wil je graag met andere iCulture-lezers discussiëren over de nieuwe iPhones, Apple Watch-modellen en meer? In dit artikel kun je zowel voor, tijdens als na het event terecht!

Praat mee: Apple’s september-event ‘Wonderlust’

Zoals altijd gaat het event van start om 19:00 Nederlandse tijd. Tijdens de online presentatie van vanavond verwachten we de volgende aankondigingen:

  • Nieuwe iPhones: de iPhone 15 in vier varianten, waaronder de standaard iPhone 15 in twee formaten.
  • Apple Watch in twee modellen: de Apple Watch Series 9 houdt waarschijnlijk hetzelfde design, maar met wat nieuwe sensoren en interne componenten. We kijken ook erg uit naar de tweede generatie Apple Watch Ultra.
  • AirPods Pro met usb-c: we verwachten geen technische verbeteringen, dus misschien komt dit helemaal niet aan de orde.
  • Software: bekendmaking van de releasedatum iOS 17 (en andere updates).
  • Vision Pro-promotie: Apple zal dit event ongetwijfeld aangrijpen om ons er nog even aan te herinneren dat de headset eraan komt. Mogelijk krijgen we wat te horen over de developerlabs die in volle gang zijn.

Lees ook onze uitgebreide verwachtingen van het september 2023-event.

Bekijk ook

Dit kun je verwachten van Apple's iPhone 15-event van vandaag

September is iPhone-maand. Vandaag onthult Apple tijdens het grootse iPhone-event van september de iPhone 15-serie, maar er komt nog veel meer aan. In deze vooruitblik lees je onze verwachtingen van Apple's iPhone 15-event.

Heb je al gestemd op onze poll? Daarin vragen we naar welke september-aankondigingen jij het meest uitkijkt. Is het de iPhone 15 Pro Max of misschien wel de Apple Watch Ultra 2?

Bekijk ook

iCulture peilt: naar welke aankondiging van het iPhone 15-event kijk jij het meest uit?

Het iPhone-event staat bijna voor de deur, dus wij zijn vooral benieuwd naar welke aankondiging jij het meest benieuwd bent. Stem daarom in deze nieuwe editie van de iCulture peilt over Apple's Wonderlust-event van 12 september!

Kijk mee vanaf 19:00 vanavond
Om stipt 19:00 vanavond trapt Apple af. Er zijn allerlei manieren om de livestream van het Apple-event te kijken. Dat kan via de Apple-website, de TV-app of YouTube. Het maakt daarbij niet uit wat voor apparaat je hebt: een iPhone, iPad, Mac, pc of smart-tv.

Bekijk ook

Zo kijk je op 10 juni de livestream van Apple's WWDC-event

Wil jij de livestream van de WWDC 2024-keynote op maandag 10 juni volgen? Via allerlei apparaten bekijk je de livestream van Apple-events zodat je met eigen ogen de aankondigingen van Tim Cook en anderen kunt zien.

Kun je niet live kijken maar wil je wel op de hoogte blijven? In onze hub van Apple’s september 2023-event vind je een liveblog tijdens de presentatie. We zetten daar de belangrijkste aankondigingen op een rij. Achteraf vind je hier ook een uitgebreide samenvatting, zodat je alles nog eens rustig kan nalezen.

Bekijk ook

Samenvatting: dit heeft Apple aangekondigd tijdens het iPhone 15-event

Apple's iPhone 15-event is afgelopen! Apple heeft de iPhone 15, nieuwe Apple Watches en meer aangekondigd. In deze samenvatting van Apple's iPhone 15-event vind je alle aankondigingen en de belangrijkste verbeteringen op een rij.

Actuele iPhone 15 Pro deals

Reacties: 16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.