Snorlax in Pokémon Go op de Apple Watch.

Pokémon Go komt naar de Apple Watch

Pokémon Go komt naar de Apple Watch. Dit hebben Apple en Niantic zojuist aangekondigd tijdens het Apple-event.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Pokémon Go naar Apple Watch.

Tijdens de Apple-keynote is bekendgemaakt dat Pokémon Go beschikbaar komt op de Apple Watch. De CEO van ontwikkelaar Niantic verscheen op het podium om meer over het spel te onthullen. De Apple Watch-app krijgt bijvoorbeeld een complicatie, zodat je kunt zien hoe het ervoor staat met je eieren.

Pokémon Go op de Apple Watch

Met de app kun je zien welke Pokémon er allemaal dichtbij zijn terwijl je loopt, zodat je niet meer constant je iPhone open hoeft te hebben. Naast wilde Pokémon, kun je met de Apple Watch-app ook Pokéstops bezoeken. Daarnaast kun je eenvoudig zien hoe het ervoor staat met het niveau van je trainer. Ook eieren komen uit via de Apple Watch-app van Pokémon Go. Je workout in de Pokémon Go app telt ook mee voor je activiteitenringen van de Apple Watch.

Snorlax in Pokémon Go op de Apple Watch.

De game komt voor het einde van het jaar beschikbaar. Het betekent dat je de speciale armband, die later deze maand op de markt zou komen, niet meer nodig hebt. Pokémon Go is inmiddels meer dan 500 miljoen keer gedownload en spelers hebben meer dan 4,6 miljard kilometers gelopen tijdens het spelen.

Bekijk ook

Pokémon Go Plus: alles over de Pokémon armband

De Pokémon Go Plus maakt het spelen van Pokémon Go veel makkelijker. Lees hier over specs, releasedatum, prijs en mogelijkheid om te bestellen.

Pokemon Go Apple Watch

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.