Super Mario Run.

Mario komt naar de App Store: Super Mario Run aangekondigd

Super Mario Run is zojuist aangekondigd. Tijdens het Apple-event kondigde Nintendo zelf op het podium bij Apple een game voor de iPhone aan. In het spel ren je vanzelf als Mario en tik je op het scherm om te springen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Super Mario Run.
Nintendo heeft samen met Apple vandaag tijdens het Apple-event een nieuwe Mario-game aangekondigd. Niemand minder dan Shigeru Miyamoto verscheen ten tonele tijdens het Apple-event. Hier kondigde de geestelijk vader van Mario een platformgame voor de iPhone en iPad aan. Het spel heet Super Mario Run.

Super Mario Run op de iPhone

Super Mario Run is een 2D-platformer waarin Mario automatisch over het scherm rent. Het enige wat je dan hoeft te doen, is op het scherm tikken om Mario te laten springen. Het doel is om zoveel mogelijk muntjes te pakken en zo hoog mogelijk in de vlaggenmast te springen om een hoge score te behalen. De game bestaat uit zes werelden en tijdens de presentatie is een korte demo laten zien.

Super Mario kopie

super-mario-run

Ook bevat het spel een gevechtsstand genaamd Toad Rally, waarin je het tegen andere spelers op kunt nemen. Super Mario Run moet in december van dit jaar beschikbaar komen. De game kun je gratis downloaden voor de eerste paar levels om het spel te proberen. Daarna betaal je een eenmalige aanschafprijs voor de rest van het spel. Daarnaast heeft Nintendo stickers ontwikkeld voor iMessage die binnenkort beschikbaar komen. Het spel komt als eerste uit voor iOS.

Super Mario Run voor iPhone. Bowser in Super Mario Run.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 september 2016, 22:01
Categorie Apps
Onderwerp nintendo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.