Photofast Call Recorder in gebruik

Met de Photofast Call Recorder kun je telefoongesprekken opnemen

Met de Photofast Call Recorder kun je telefoongesprekken opnemen via de Lightning-poort van de iPhone. Met één druk op de knop.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Het opnemen van een telefoongesprek op de iPhone kan nogal lastig zijn. Je moet met plakband aan de slag of gebruik maken van een betaalde app, die vaak niet werkt als je gesprekken wilt voeren via Skype of WhatsApp. Fabrikant Photofast denkt het antwoord gevonden te hebben met een apparaatje dat je op de Lightning-poort aansluit: de Call Recorder.


Photofast Call Recorder in gebruik

Photofast Call Recorder

De Call Recorder van Photofast is een simpele audiorecorder voor de iPhone. Het werkt met Skype, Facebook Messenger, WhatsApp, Line, Viber en WeChat en slaat het op als .m4a. Je hebt daarbij de keuze uit opslaan in het geheugen van de iPhone of op een microSD-kaart.

Photofast Call Recorder

Krijg je een telefoongesprek binnen, dan kun je meteen op de opnameknop drukken, nadat je de gesprekspartner natuurlijk wel even netjes gewaarschuwd hebt. Ook zit er een 3,5mm koptelefoonaansluiting en een microSD-kaartslot in, zodat je dit accessoire ook als adapter kunt gebruiken voor oordopjes en geheugenkaartjes.

De Photofast Call Recorder is voorzover wij weten het enige accessoire waarmee je op deze manier telefoongesprekken kan opnemen, opslaan en delen.

Photofast Call Recorder

Je kunt voor $125 deze Call Recorder aanschaffen via Indiegogo, met minimaal risico en minimale wachttijd. Het loopt namelijk via de Indiegogo Marketplace, die bedoeld is voor producten die al meteen geproduceerd kunnen worden. Binnen 1 tot 2 weken heb je de Call Recorder binnen. In Nederland is het trouwens toegestaan om gesprekken op te nemen, als je er maar wel netjes melding van maakt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 mei 2018, 10:56
Categorie Accessoires
Onderwerpen opname, telefoon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.