Archief voor 'telefoon'

iPhone bellen

Snel contactpersoon aanmaken na een telefoongesprek

Je hoeft tijdens het bellen niet het telefoonnummer van de contactpersoon te noteren. Na een gesprek voeg je eenvoudig het nummer toe aan je adresboek, zonder overtypen. Deze tip legt uit hoe het werkt.

Telefoongesprek opnemen van iPhone

Telefoongesprekken opnemen met de iPhone

Wil je iPhone telefoongesprekken opnemen, dan heb je een aantal opties. Het opnemen van een gesprek is mogelijk met apps of met hardware-oplossingen en in deze tip bespreken we een aantal.

Tekstbericht bij telefoon niet opnemen

Telefoongesprek beantwoorden met automatisch bericht

Bij een binnenkomend telefoongesprek kun je antwoorden met een kort tekstbericht. Handig als je even niet kunt opnemen! Deze tip legt uit hoe je zo'n bericht terugstuurt als je gebeld wordt en hoe je de teksten bewerkt.

Poster van contacten tijdens het bellen

Inkomende oproepen schermvullend of klein weergeven op je iPhone

Door een foto toe te voegen aan je contacten, zie je direct wie er belt zodra je een binnenkomend telefoongesprek krijgt. Je kunt kiezen om een inkomende oproep klein of schermvullend te laten weergeven als je gebeld wordt terwijl je je iPhone gebruikt.

Man met iPhone in oranje hoesje

Wat zijn aanbiederinstellingen op de iPhone?

Op de iPhone krijg je eens en de zoveel tijd nieuwe aanbiederinstellingen (carrier updates) binnen. We leggen in deze tip uit waar die aanbiederinstellingen voor bedoeld zijn en hoe je achterhaalt welke wijziging ze bevatten.

Inkomende oproep voor bellen op Apple Watch

Bellen met de Apple Watch: hoe werkt dat?

De Apple Watch heeft een telefoonfunctie, zodat je ook een telefoongesprek kunt aannemen als de iPhone niet in de buurt is. Hoe kun je bellen met de Apple Watch? We leggen het uit in deze tip.

Bellen met iPhone

Telefoonnummers blokkeren op de iPhone (ook anonieme nummers)

Op de iPhone kun je ongewenste bellers blokkeren. Dit kunnen bekenden zijn waar je geen contact meer mee wilt hebben, maar ook anonieme bellers en spambellers. In dit artikel leggen we uit hoe het blokkeren van ongewenste telefoonnummers werkt.