PencilSnap is een luxe hoes voor je Pencil

Twelve South heeft de PencilSnap uitgebracht, een lederen hoes voor je Apple Pencil die met magneten op z'n plek blijft. Hij is goedkoper dan Apple's leren Pencil-etui.

Mensen met een iPad Pro die zich ergeren aan het wegrollen van de Apple Pencil, kunnen bij Twelve South $30 stukslaan aan deze PencilSnap. Het is een lederen holster, vergelijkbaar met Apple’s eigen Pencil-etui (€35). Met verschil is echter dat er magneten in zitten, zodat het ding blijft plakken aan je iPad-hoes.

Twelve South PencilSnap

De PencilSnap kleeft magnetisch vast aan Apple’s Smart Keyboard-hoes, maar ook aan de SurfacePad van Twelve South. De magneten zouden sterk genoeg moeten zijn om te voorkomen dat het losraakt. Je kunt kiezen uit twee kleuren (zwart en camelbeige) en je betaalt $29,99.

Twelve South PencilSnap

Je kunt de PencilSnap ook gebruiken als losse hoes, zodat er geen krassen op komen als je de Pencil vaak in je tas gooit met sleutels, kabels en andere harde zaken. Handig is ook dat je je Apple Pencil altijd bij de hand hebt, ook als je de tekenpen niet continu gebruikt.

Click here to display content from Vimeo.
Learn more in Vimeo’s privacy policy.

Het mooist is als je de PencilSnap combineert met Twelve South’s eigen SurfacePad, want die is verkrijgbaar in precies dezelfde kleuren zwart en camel, zoals je hieronder kunt zien.

Te vinden op de website van Twelve South.

Twelve South PencilSnap

Apple Pencil

Apple Pencil is de tekenpen voor je iPad. Er zijn drie modellen: de eerste generatie (2015), tweede generatie (2018) en Apple Pencil met usb-c (2023). Na het koppelen met herkent de iPad kun je beginnen met notities maken en tekenen op het scherm. De iPad herkent elke beweging van de Apple Pencil en laat de lijnen realtime op het scherm zien. De Apple Pencil is oplaadbaar en is via Bluetooth verbonden met je iPad.

Apple Pencil

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.