Twelve South PencilSnap

PencilSnap is een luxe hoes voor je Pencil

Twelve South heeft de PencilSnap uitgebracht, een lederen hoes voor je Apple Pencil die met magneten op z'n plek blijft. Hij is goedkoper dan Apple's leren Pencil-etui.

Mensen met een iPad Pro die zich ergeren aan het wegrollen van de Apple Pencil, kunnen bij Twelve South $30 stukslaan aan deze PencilSnap. Het is een lederen holster, vergelijkbaar met Apple’s eigen Pencil-etui (€35). Met verschil is echter dat er magneten in zitten, zodat het ding blijft plakken aan je iPad-hoes.

Twelve South PencilSnap

De PencilSnap kleeft magnetisch vast aan Apple’s Smart Keyboard-hoes, maar ook aan de SurfacePad van Twelve South. De magneten zouden sterk genoeg moeten zijn om te voorkomen dat het losraakt. Je kunt kiezen uit twee kleuren (zwart en camelbeige) en je betaalt $29,99.

Twelve South PencilSnap

Je kunt de PencilSnap ook gebruiken als losse hoes, zodat er geen krassen op komen als je de Pencil vaak in je tas gooit met sleutels, kabels en andere harde zaken. Handig is ook dat je je Apple Pencil altijd bij de hand hebt, ook als je de tekenpen niet continu gebruikt.

Het mooist is als je de PencilSnap combineert met Twelve South’s eigen SurfacePad, want die is verkrijgbaar in precies dezelfde kleuren zwart en camel, zoals je hieronder kunt zien.

Te vinden op de website van Twelve South.

Twelve South PencilSnap

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 januari 2018, 20:16
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple pencil, ipad pro
Device iPad Pro

iPad Pro

De iPad Pro is Apple's professionele tablet. Het is de grootste en meest uitgebreide iPad, bedoeld voor zakelijk en creatief gebruik. De iPad Pro is er in twee formaten: 11- en 12,9-inch. Lees alles over de verschillende generaties iPad Pro, geschikte accessoires, prijzen en meer.

iPad Pro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.