Panols voor panoramafoto's op Instagram.

Foto-app Panols gratis te downloaden via Apple Store-app

De foto-app Panols is nu gratis te downloaden via de Apple Store-app. Met Panols post je panoramafoto's op Instagram. Via de Apple Store-app bespaar je zo €1,99.

Panols voor panoramafoto's op Instagram.
Afgelopen vrijdag viel onze downloadtip over de Panols-app in het water, omdat Apple vlak daarna de Apple Store langdurig offline haalde voor de nieuwe producten. Voor wie de app nog niet heeft kunnen downloaden is er nu alsnog een kans om deze handige app voor panorama-foto’s te bemachtigen. Maar let wel even op dat je de juiste stappen neemt, want dit is niet ‘zomaar’ een gratis app.

Eens in de zoveel tijd geeft Apple een iOS-app gratis weg via de Apple Store-app (die van de fysieke Apple Stores, niet de App Store-app). Nu is het de beurt aan de foto-app Panols. Met Panols maak je panoramafoto’s voor Instagram. Door de panoramafoto in drieën te splitsen en naast elkaar te zetten, fleur je je Instagram-profiel op met extra brede foto’s.

Panoramafoto’s op Instagram met Panols

Instagram laat je standaard geen volledige panoramafoto’s plaatsen, maar dankzij de app Panols lukt dat wel. Na het openen van de Panols-app, selecteer je de panoramafoto die je op Instagram wil plaatsen. Panols snijdt de panoramafoto vervolgens in drie stukken en plaatst deze in de goede volgorde in een aparte map in de Foto’s-app, zodat je weet in welke volgorde je ze moet uploaden. Als je dan een Instagramprofiel bekijkt met een rasterweergave, dan zien de drie geknipte plaatjes er naast elkaar uit als een brede panoramafoto.

Panols panoramafoto's posten op Instagram.

Panols gratis downloaden via Apple Store-app

Panols is te installeren op elke iPhone, maar doordat de Apple Store-app minimaal iOS 10 vereist, heb je wel de meest recente versie van iOS nodig. Je kunt €1,99 besparen als je voor 15 mei 2017 het volgende doet:

  1. Open de Apple Store-app en tik op het tabblad Ontdekken.
  2. Scrol naar onderen tot je bij de aanbieding ‘Speciaal voor jou’ komt (zie afbeelding). Tik op Download nu gratis.

Panols downloaden via de Apple Store-app.

  1. In het volgende scherm vind je informatie over Panols. Tik op de blauwe balk Download nu gratis.
  2. Je wordt nu doorgestuurd naar de App Store. Voer hier eventueel je Apple ID-wachtwoord in.
  3. De promotiecode voor Panols is al ingevuld. Tik op Wissel in.
  4. Panols wordt nu gratis gedownload op je iPhone of iPad.

Mocht het downloaden van de app niet lukken, dan vind je in onderstaande tip nog meer informatie. Onthoud dus dat je de Apple Store-app (zie hieronder) nodig hebt. Via de standaard App Store-app kost Panols nog gewoon €1,99.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 maart 2017, 16:26
Categorie Apps
Onderwerpen apple store, instagram, panorama

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.