Reacties voor: Met Omapost stuur je eenzame mensen een kaartje

Met Omapost kun je je opa of oma een kaartje sturen met je eigen foto en tekst. Met de nieuwe app kun je straks ook andere eenzame mensen een kaartje sturen, ter gelegenheid van de Week tegen Eenzaamheid.
Lees het complete artikel β†’ Met Omapost stuur je eenzame mensen een kaartje
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Droevige tijd als je een app nodig hebt om je dierbare niet te vergeten.πŸ˜ͺ

  2. Origineel geplaatst door Henk
    Droevige tijd als je een app nodig hebt om je dierbare niet te vergeten.πŸ˜ͺ

    Beetje heel kort door de bocht. Met een digitale en ouderwetse agenda vergeet je ook niets. Het gaat in deze app om het gemak van kaartjes te sturen.

  3. Vind dit een mooi idee, alleen ik weet niet hoe ik me oma moet uitleggen waar de foto’s/kaartjes vandaan komen.

  4. Origineel geplaatst door Henk
    Droevige tijd als je een app nodig hebt om je dierbare niet te vergeten.πŸ˜ͺ

    Origineel geplaatst door Jean-Paul
    Beetje heel kort door de bocht. Met een digitale en ouderwetse agenda vergeet je ook niets. Het gaat in deze app om het gemak van kaartjes te sturen.

    Idd misschien een beetje kort maar voor kaartjes versturen zijn er voldoende andere goede mogelijkheden. Een kaartje naar opa of oma, die waarschijnlijk het digitale tijdperk niet gevolgd hebben is handgeschreven of een tekening van de kleinkinderen, persoonlijke toutch. Die straalt niet uit een kaart van 4 klikken. Maar it a freeworld ieder zijn mening en keuze.

  5. Speel nu pas het filmpje af en je hoort oma duidelijk zeggen leuk die fotootjes van Frits maar hij mag wel eens langskomen om uit te leggen wie dit allemaal zijn. Onpersoonlijk, geen human touch, zonder gevoel. Kijk dat is wat ik bedoel een app die ongetwijfeld goed in elkaar zit maar, die eigenlijk te droevig voor woorden dat deze moet bestaan.

  6. @Henk: ik wist dat er een droevige reactie zoals deze langs zou komen.
    Niet iedereen heeft evenveel tijd, een fototje is juist leuk omdat ze zo een aandenken aan jou hebben.

  7. 12x€2.50=€30 zoek een leuke eenzame opa of oma bij je in de buurt if ga naar een bejaardenhuis,verzorgingstehuis en ga gezellig ergens een bakkie koffie drinken,ijsje halen of met de bus ergens heen voor die €30 kun een leuke tijd hebben eenzame ouderen vragen niet veel naast jou aandacht en tijd.Dan doe tenminste echt iets voor deze groep mensen.Ze het gevoel geven dat ze er nog toe doen en niet afgeschreven zijn dat kan met zo een lamlendig digitaal kaartje van €2,50 echt niet bereiken…Maar goed dat is natuurlijk alleen maar mijn mening

  8. Origineel geplaatst door Arthur
    12x€2.50=€30 zoek een leuke eenzame opa of oma bij je in de buurt if ga naar een bejaardenhuis,verzorgingstehuis en ga gezellig ergens een bakkie koffie drinken,ijsje halen of met de bus ergens heen voor die €30 kun een leuke tijd hebben eenzame ouderen vragen niet veel naast jou aandacht en tijd.Dan doe tenminste echt iets voor deze groep mensen.Ze het gevoel geven dat ze er nog toe doen en niet afgeschreven zijn dat kan met zo een lamlendig digitaal kaartje van €2,50 echt niet bereiken…Maar goed dat is natuurlijk alleen maar mijn mening

    πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

  9. Je kunt natuurlijk wel heel negatief doen, maar ik vind het een heel leuk initiatief! Natuurlijk komt het niet in de plaats van een persoonlijk bezoek, maar mensen die je kent een Γ©chte kaart sturen is natuurlijk altijd leuk. Het is dan aan jou om een geschikte foto uit te kiezen. Er zijn trouwens ook andere apps die het zelfde doen.
    Het ‘adopteren’ van onbekende eenzame mensen is ook een leuk idee. Het geeft mensen aandacht en het is altijd leuk een kaartje te ontvangen, zo’n gedrukte kaart met een persoonlijke foto vinden mensen juist leuker dan een kaart met algemene plaatjes erop, is mijn ervaring.

  10. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.