Nike Vapormax schoenen

Nike’s nieuwe Apple Watch-bandjes passen bij je sportschoenen

Nike heeft nieuwe sportschoenen uitgebracht met bijpassende Apple Watch-bandjes, die geïnspireerd zijn door de kleuren van dag en nacht.

Nike heeft een nieuwe serie Apple Watch-bandjes uitgebracht, die precies passen bij de nieuwe schoenencollectie. De serie heet ‘Day to Night’ en is geschikt voor mannen en vrouwen. Je hebt keuze uit vier kleuren sportbandjes met geperforeerde gaten, zodat het zweet niet onder je Apple Watch-bandje blijft staan. De bijbehorende Nika Air VaporMax Flykit-schoenen zijn ook

Nike Vapormax schoenen

Nike Vapormax: sportschoenen en Apple Watch-bandjes

De nieuwe Nike Apple Watch-bandjes zijn niet lichtgevend en bevatten ook geen andere bijzondere eigenschappen. Ze verkleuren ook niet als het avond wordt. Volgens Nike haalden ze inspiratie uit de verschillende kleuren van de lucht: van strakblauw tot lavendelpaars. De Day to Night-collectie wil benadrukken dat hardlopers op elk moment hun sportschoenen kunnen aantrekken: bij het krieken van de dag, als de zon ondergaat of desnoods midden in de nacht. En volgens Nike kun je dan ook nog een mooi ‘statement’ maken door een horlogebandje te dragen dat er precies bij past.

Nike Vapormax Apple Watch-bandjes donkerblauw

Nike gaat de nieuwe Apple Watch-bandjes vanaf 1 juni 2017 verkopen voor $50, terwijl ze bij Apple vanaf begin juni verkrijgbaar zijn. De bijbehorende schoenen kosten $190 per paar en zijn ook vanaf juni te koop. Misschien kun je korting krijgen als je ze samen koopt, maar daar lijkt het voorlopig niet op.

Nike Vapormax Apple Watch-bandjes roze voor vrouwen

Eerder dit jaar bracht Apple samen met Nike de limited edition Apple Watch NikeLab uit, met een grijs bandje. Daar horen geen sportschoenen bij, net als bij de andere sportbandjes met perforatie die Nike al eerder uitbracht. Ook die zijn gemaakt van een flexibele en lichtgewicht fluorelastomeer. Inmiddels is wel duidelijk hoe Nike naar de toekomst kijkt: zelf wearables maken vinden ze niet meer zo belangrijk, het moet vooral ertoe leiden dat je bijpassende schoenen koopt.

Nike Vapormax Apple Watch-bandjes met schoenen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 mei 2017, 17:25
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple watch, kleding, nike, sport

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.