iPad Pro familie

‘Hoesje 10,5-inch iPad Pro toont iets groter formaat en nieuwe microfoongaten’

Er zijn mogelijke hoesjes opgedoken voor de 10,5-inch iPad Pro en een nieuwe versie van de 12,9-inch versie. Deze hoesjes tonen niet alleen allerlei aspecten, maar laten ook de mogelijke afmeting van de nieuwste iPad Pro zien.

iPad Pro familie
Het begint er steeds meer op te lijken dat Apple tijdens de WWDC een nieuwe 10,5-inch iPad Pro gaat onthullen. Er verschijnen de laatste tijd meer geruchten rondom dit nieuwe model, waar al sinds de zomer vorig jaar over gesproken wordt. Deze keer zijn het de hoesjesfabrikanten die op de proppen komen met nieuwe hoesjes voor zowel deze 10,5-inch iPad Pro als voor een nieuwe 12,9-inch iPad Pro. Uit deze hoesjes is een aantal interessante aspecten af te leiden.

Hoesjes voor 10,5-inch en nieuwe 12,9-inch iPad Pro

Hoesjes van allerlei accessoiremakers zijn voor de onthulling van nieuwe modellen vaak gebaseerd op een combinatie van schematische tekeningen en geruchten. In het verleden is gebleken dat soortgelijke hoesjes het vaak bij het rechte eind hadden. Deze nieuwe hoesjes voor een 10,5-inch iPad Pro en de nieuwe versie van de 12,9-inch iPad Pro, geven dan ook enkele mogelijke details prijs. Bovenstaande hoesjes zijn afkomstig van Benjamin Geskin (@VenyaGeskin1). Hij houdt zich de laatste tijd bezig met details over nog niet aangekondigde producten, waaronder deze nieuwe iPad en de iPhone 8.

Mogelijke houten case voor 10,5-inch en 12,9-inch iPad Pro.

Het allereerste wat opvalt aan de hoes voor de 10,5-inch iPad Pro, is dat deze ook vier speakergaten heeft. Dat betekent dat dit model net als de huidige iPad Pro-serie vier speakers gaat krijgen. Ook is er plek om een Apple Pencil in op te bergen, waardoor deze iPad zeer waarschijnlijk samenwerkt met de Apple Pencil. Ook is te zien dat de positionering van de camera nagenoeg hetzelfde is als bij de huidige 9,7-inch iPad Pro. Dat wil zeggen dat het gaat om een enkele cameralens en dat de flitser onder de lens zit.

Binnenkant van mogelijke 10,5-inch en 12,9-inch iPad Pro.

Het lijkt er dus op dat er geen dubbele camera in de nieuwste iPads komt. Wel betekent dit dat de 12,9-inch iPad Pro voor het eerst een flitser zou krijgen. Verder is te zien dat de gaatjes voor de speakers op dezelfde plek zitten als bij de nieuwste 9,7-inch iPad. In plaats van bij de camera en aan de zijkant, bevinden deze zich in het midden op de achter- en bovenkant. Ook is er ruimte overgelaten voor de Smart Connector en voor de standaard koptelefoonaansluiting.

Siliconenhoesje toont formaat
Een ander hoesje voor de 10,5-inch iPad Pro laat weer een ander aspect zien. In het siliconen hoesje is de huidige 9,7-inch iPad Pro geplaatst. Hierdoor is goed te zien dat de nieuwe iPad Pro waarschijnlijk een fractie groter wordt. Toch is het verschil maar klein, ondanks dat het scherm zelf maar liefst 0,8-inch groter gaat worden. Dat betekent dus dat bestaande hoesjes van de iPad Pro niet gaan passen om het nieuwe aanstaande model.

Mogelijke 10,5-inch iPad Pro siliconen case.

De 10,5-inch iPad Pro wordt waarschijnlijk tijdens de WWDC aangekondigd en is wellicht al in diezelfde week als pre-order te bestellen, zo meldde iCulture vorige week al. Wanneer een nieuwe versie van de 12,9-inch iPad Pro precies verschijnt, is nog onduidelijk. In onze WWDC-verwachtingen lees je alles over welke nieuwe aankondigingen wij op maandag 5 juni van Apple verwachten.

Via: 9to5Mac

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 mei 2017, 14:59
Categorieën Accessoires, Geruchten, iDevices
Onderwerp ipad pro
Device iPad Pro

iPad Pro

De iPad Pro is Apple's professionele tablet. Het is de grootste en meest uitgebreide iPad, bedoeld voor zakelijk en creatief gebruik. De iPad Pro is er in twee formaten: 11- en 12,9-inch. Lees alles over de verschillende generaties iPad Pro, geschikte accessoires, prijzen en meer.

iPad Pro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.