NikeLabs Apple Watch

Nike en Apple kondigen NikeLab Apple Watch limited edition aan

Apple en Nike hebben de nieuwe NikeLabs Apple Watch aangekondigd, een speciale uitvoering van de Nike+ Apple Watch met zwart/cremekleurig bandje.

Apple en Nike hebben de handen weer ineengeslagen voor een nieuwe Apple Watch met speciaal Nike-bandje. Deze keer gaat het om een wel heel onopvallende uitvoering in lichtgrijs. Het gaat in feite om een ander kleur bandje voor de Apple Watch Nike+ in combinatie met de spacegrijzen Apple Watch Series 2. Vanaf 27 april is deze speciale uitvoering verkrijgbaar, maar niet via de Apple Store en alleen als complete set van Apple Watch én bandje.


NikeLabs Apple Watch

Apple Watch NikeLab

Opmerkelijk is namelijk dat je deze speciale editie niet in de Apple Stores kunt krijgen, maar alleen via Nike.com, NikeLab en een Apple Watch pop-up winkel in Tokio. Dat moet deze uitvoering in Light Bone/Black (creme/zwart) net iets gewilder maken. Je krijgt op dit horloge ook de speciale wijzerplaten en de Nike+ Run Club-app staat standaard al voorgeïnstalleerd. Aan de binnenkant van het band staat een NikeLab-logo.

NikeLabs staat voor innovatie

NikeLab is het merk dat de sportschoenenfabrikant gebruikt voor de wat meer innovatieve producten. In het geval van dit horlogebandje is er niet zoveel innovatiefs aan te ontdekken. Alles is eigenlijk hetzelfde als bij de al bestaande Nike+ Apple Watch, alleen de kleurcombinatie is anders.

Apple Watch NikeLabs

De prijs zal waarschijnlijk hetzelfde zijn als bij de normale Nike+ modellen, dus vanaf €439. Heb je al een Apple Watch en wil je toch deze stijl, dan ben je goedkoper uit als je een los bandje met perforaties (€59) koopt. Apple heeft het Nike-bandje in platina/wit, zwart of zwart met felgeel. Het NikeLab-bandje is NIET los te koop, maar misschien gaat dat later nog veranderen als de nieuwigheid eraf is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.