Nike kondigt nieuwe kleuren Apple Watch-bandjes aan voor winter 2018

Nike heeft drie nieuwe Apple Watch-horlogebandjes voor de Sport en Sport Loop onthuld, die eind deze week in de winkel moeten liggen.

Nike-bandjes voor winter 2018/2019

De nieuwe Nike Sport- en Sport Loop-horlogebandjes zijn te vinden in de shopping-app. Ze liggen vanaf vrijdag 16 november in de winkel en zijn in ieder geval verkrijgbaar voor leden van het Nike Plus-programma. Je hebt de keuze uit drie nieuwe uitvoeringen:

  • Nike Sport: Olive Flak
  • Nike Sport Loop: Smokey Mauve en Celestial Teal

De Sport Loop-bandjes zijn reflecterend, zodat je tijdens het hardlopen goed gezien wordt. Nike bracht eerder al samen met Apple een zwarte en witte Sport Loop-uitvoering van de Apple Watch Series 4 uit, die ook geweven zijn met speciaal reflecterend materiaal. Het vervelende is dat ze nog niet los te koop zijn en het is nog onduidelijk of dat bij deze nieuwe modellen gaat veranderen. Dat zou jammer zijn, want het zou betekenen dat je verplicht bent om de speciale Apple Watch Nike+ Editie te kopen als je de nieuwe kleuren ziet zitten.


Nike laat elk bandje zien met een bijpassende wijzerplaat. Volgens Nike zijn de bandjes verkrijgbaar via de Nike Plus Member Shop in de app. Je zult hiervoor de app moeten installeren en een account moeten aanmaken. Het bedrijf benadrukt dat ze qua kleur aansluiten op de hardloopschoenen die het Nike dit najaar verkoopt.

Apple Watch Nike-bandjes winter 2018

De Nike Apple Watch heeft een aantal voordelen ten opzichte van de normale uitvoering: je krijgt extra wijzerplaten, speciale bandjes en de apps van Nike zijn al voorgeïnstalleerd. Je krijgt dus meer voor dezelfde prijs. Dit jaar kwam de Nike-versie van de Apple Watch Series 4 wat later op de markt, waardoor het opmerkelijk is dat er nu alweer nieuwe modellen aan zitten te komen.

Bekijk ook

Vijf redenen waarom jij de Apple Watch Nike+ Series 4 wil hebben

De nieuwe Apple Watch Nike+ heeft allerlei functies die je niet op de gewone Apple Watch Series 4 vindt. Wat zijn de belangrijkste redenen om de Apple Watch Series 4 Nike+ te halen? We zetten de vijf belangrijkste redenen op een rij.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.