Apple Watch Nike-bandjes winter 2018

Nike kondigt nieuwe kleuren Apple Watch-bandjes aan voor winter 2018

Nike heeft drie nieuwe Apple Watch-horlogebandjes voor de Sport en Sport Loop onthuld, die eind deze week in de winkel moeten liggen.

Nike-bandjes voor winter 2018/2019

De nieuwe Nike Sport- en Sport Loop-horlogebandjes zijn te vinden in de shopping-app. Ze liggen vanaf vrijdag 16 november in de winkel en zijn in ieder geval verkrijgbaar voor leden van het Nike Plus-programma. Je hebt de keuze uit drie nieuwe uitvoeringen:

  • Nike Sport: Olive Flak
  • Nike Sport Loop: Smokey Mauve en Celestial Teal

De Sport Loop-bandjes zijn reflecterend, zodat je tijdens het hardlopen goed gezien wordt. Nike bracht eerder al samen met Apple een zwarte en witte Sport Loop-uitvoering van de Apple Watch Series 4 uit, die ook geweven zijn met speciaal reflecterend materiaal. Het vervelende is dat ze nog niet los te koop zijn en het is nog onduidelijk of dat bij deze nieuwe modellen gaat veranderen. Dat zou jammer zijn, want het zou betekenen dat je verplicht bent om de speciale Apple Watch Nike+ Editie te kopen als je de nieuwe kleuren ziet zitten.


Nike laat elk bandje zien met een bijpassende wijzerplaat. Volgens Nike zijn de bandjes verkrijgbaar via de Nike Plus Member Shop in de app. Je zult hiervoor de app moeten installeren en een account moeten aanmaken. Het bedrijf benadrukt dat ze qua kleur aansluiten op de hardloopschoenen die het Nike dit najaar verkoopt.

Apple Watch Nike-bandjes winter 2018

De Nike Apple Watch heeft een aantal voordelen ten opzichte van de normale uitvoering: je krijgt extra wijzerplaten, speciale bandjes en de apps van Nike zijn al voorgeïnstalleerd. Je krijgt dus meer voor dezelfde prijs. Dit jaar kwam de Nike-versie van de Apple Watch Series 4 wat later op de markt, waardoor het opmerkelijk is dat er nu alweer nieuwe modellen aan zitten te komen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 november 2018, 9:33
Bron Bron 9to5Mac
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple watch, horlogebandje, nike
Device Nike+ Apple Watch
3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.