PRODUCT RED Sport Loop

Nu in de winkel: rode Sport Loop (PRODUCT)RED voor Apple Watch

Hier is een cadeau dat zeker in de smaak zal vallen tijdens de kerstdagen: Apple's Sport Loop-bandje in de nieuwe kleur rood. En je doet er meteen iets goeds mee, want het maakt onderdeel uit van de serie (PRODUCT)RED.

(PRODUCT)RED Sport Loop

Apple bracht in september nog nieuwe Apple Watch-bandjes uit, maar in aanloop naar de feestdagen is er alweer iets nieuws in de Store te vinden: een rode Sport Loop. Dit Apple Watch-bandje is in korte tijd erg populair geworden, omdat het comfortabel zit en makkelijk verstelbaar is. Het 59 euro kostende (PRODUCT)RED Apple Watch-bandje neigt overigens wel wat meer naar rozerood, dan naar de dieprode kleur van de (PRODUCT)RED iPhones. Je kunt kiezen uit de formaten 40mm en 44mm. Ze passen ook op eerdere Apple Watch-generaties van 38mm en 42mm.


Eerder vandaag schreven we over nieuwe Nike Apple Watch-bandjes die op komst zijn in de kleuren vaalblauw, olijfgroen en oudroze. Die zien er met hun gedempte kleuren wat minder opvallend uit. Hou je meer van felle kleuren en wil je ook graag bijdragen aan onderzoek en voorlichting over AIDS, dan wordt dit ‘m.

PRODUCT RED Sport Loop

Het is de eerste keer dat Apple de Sport Loop in een (PRODUCT)RED uitvoering uitbrengt. Eerder waren er wel fluorelastomeer bandjes in rood. Voor de Sport Loop kun je sinds kort kiezen uit vijf nieuwe kleuren: Cape Cod Blauw, Nectarine, Hibiscus, Stormgrijs en Indigo. Daarnaast houdt Apple de standaardkleuren in het assortiment, waaronder zwart. De prijs is voor alle modellen hetzelfde: 59 euro. Twijfel je nog of dit bandje iets voor jou is, lees dan onze Sport Loop review.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 november 2018, 17:17
Bron Bron MacRumors
Categorie Accessoires
Onderwerpen aids, apple watch, horlogebandje
Device Apple Watch
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.