Vijf redenen waarom jij de Apple Watch Nike+ Series 4 wil hebben

De nieuwe Apple Watch Nike+ heeft allerlei functies die je niet op de gewone Apple Watch Series 4 vindt. Wat zijn de belangrijkste redenen om de Apple Watch Series 4 Nike+ te halen? We zetten de vijf belangrijkste redenen op een rij.

Apple Watch 4 Nike+ functies

We hebben er even op moeten wachten, maar de speciale Nike+-versie van de Apple Watch Series 4 komt er nu eindelijk aan. De nieuwe Apple Watch Nike+ heeft alle verbeteringen van de Apple Watch Series 4, maar is ook voorzien van een aantal exclusieve functies. Daarmee is de Apple Watch Nike+ perfect als je graag sport of juist dat extra duwtje in de rug nodig hebt om sportiever te zijn.

  1. Exclusieve wijzerplaten
  2. Nieuwe bandjes
  3. Sportapps
  4. Verbeteringen
  5. Prijs


Je kunt de Apple Watch Nike+ Series 4 aanschaffen via Bol.com, MediaMarkt, Coolblue en Amac. Bij laatstgenoemde kon je eerder van de week ook al exemplaren in de winkel afhalen (zolang de voorraad strekte).

#1 Exclusieve wijzerplaten

De Apple Watch Nike+ heeft wijzerplaten die je op geen enkele andere Apple Watch vindt. Deze keer vind je allerlei felgekleurde Nike-wijzerplaten die volledig gebruikmaken van het grote scherm. Het gaat om analoge wijzerplaten, waarbij de cijfers 12, 3, 6 en 9 extra groot zijn afgebeeld. Ze zien er stoer en sportief uit en zijn zelf aan te passen. Met deze wijzerplaten laat je andere gebruikers meteen zien dat jij een Apple Watch-model hebt dat niet zomaar iedereen om zijn pols heeft én dat je sportief in het leven staat.

Nike-wijzerplaat

#2 Speciale reflecterende bandjes

Bij de Apple Watch Nike+ krijg je altijd een exclusief bandje. Deze keer heb je de keuze uit het platina/zwarte of het antraciet/zwarte sportbandje of de twee nieuwe zwarte of hagelwitte geweven Apple Watch-horlogebandjes. De geweven sportbandjes hebben iets nieuws wat je niet op andere modellen vindt. Deze geweven bandjes zijn namelijk reflecterend. De draden reflecteren zodra er licht op schijnt. Dat betekent dat je extra goed te zien bent als je ‘s avonds een rondje gaat hardlopen. Zeker nu de dagen weer korter worden en het dus eerder donker wordt, komt dit bandje goed van pas. Voorlopig is deze alleen beschikbaar in combinatie met de Apple Watch Nike+, dus je gaat er sowieso mee opvallen.

Nike Series 4

#3 Meer ingebouwde sportapps
Het is rennen en gaan met de Apple Watch Nike+. Standaard is dit model voorzien van de Nike Run Club- en Nike Training Club-app. Daarmee kun je allerlei soorten trainingen doen, zoals hardlopen, maar ook workouts die je loopprestaties verbeteren. De apps werken samen met de Activiteit-app, zodat je je trainen-ring in no-time volmaakt. Vergeet dan ook niet je andere Apple Watch vrienden uit te dagen voor een wedstrijd, om te laten zien dat jouw harde werk niet voor niets is.

Bekijk ook

Wedstrijden in de Activiteit-app: zo daag je vrienden uit op de Apple Watch

Met een wedstrijd in de Activiteit-app op de Apple Watch daag je je vrienden uit voor een sportieve uitdaging. Wie verzamelt er in zeven dagen de meeste punten? In deze tip leggen we je uit hoe je zo'n competitie start.

#4 Alle Apple Watch Series 4-verbeteringen
Naast alle exclusieve functies, heeft de Apple Watch Nike+ ook alle verbeteringen van de Apple Watch Series 4. Je profiteert dus meteen van het grotere scherm, het nieuwe design, de snellere prestaties, de vernieuwde Digital Crown en nog veel meer. Je mist geen enkele functie van de Series 4 als je de Nike+-versie in huis haalt. Mocht je nog niet overtuigd zijn, dan lees je in onze Apple Watch Series 4 review welke verbeteringen zeker de moeite waard zijn.

Bekijk ook

Apple Watch Series 4 review

Heb jij je zinnen gezet op een Apple Watch Series 4? In deze review van de Apple Watch Series 4 lees je ons uitgebreide oordeel. Hoe bevalt het grotere scherm en het nieuwe design? We vertellen het je in deze (video)review!

#5 Dezelfde prijs als de Series 4
Mocht je je nu afvragen: wat kost de Apple Watch Nike+ dan wel niet? Dan hebben we goed nieuws! De Apple Watch Nike+ heeft dezelfde prijs als de Apple Watch Series 4. De Apple Watch Nike+ is verkrijgbaar vanaf €429 voor het 40mm-model. Het grotere 44mm-model kost een paar tientjes meer, want je bent hiervoor €459 kwijt. Dat betekent dat je dus meer functies voor je geld krijgt. Mocht je twijfelen tussen de Apple Watch Nike+ of de Apple Watch Series 4, dan kun je dus net zo goed voor de sportieve Nike-versie gaan.

Wil je de Apple Watch kopen, dan lees je in ons artikel alles over prijs en beschikbaarheid. Twijfel je nog tussen de andere Apple Watch-modellen? Wil je de Apple Watch-verschillen eerst nog naast elkaar zien? In onze Apple Watch vergelijking vind je alle details.

Bekijk ook

Apple Watch vergelijken: welke Apple Watch past het beste bij jou?

In deze keuzehulp Apple Watch vergelijken zetten we de modellen voor je op een rij. Moet je nou de Apple Watch Series 9 of Apple Watch SE 2022 hebben? Of toch de Apple Watch Ultra 2? In deze Apple Watch keuzehulp helpen we je op weg.

Je kunt de Apple Watch Nike+ Series 4 kopen bij Bol.com, MediaMarkt, Coolblue en Amac. Bij laatstgenoemde kon je eerder van de week ook al exemplaren in de winkel afhalen (zolang de voorraad strekte).

Je kunt kiezen uit vier uitvoeringen:

Nike+ Series 4

Bovenstaande modellen hebben een fluorelastomeer bandje met gaatjespatroon. Links de zilverkleurige aluminium uitvoering met platina/zwart sportbandje (vanaf €429). Rechts zie je de spacegrijze aluminium versie met antraciet/zwart sportbandje van Nike (vanaf €429).

Nike+ Series 4

Wil je liever een bandje van geweven stof, dan zijn deze geschikter. Kies voor een kast van spacegrijs aluminium met zwart geweven sportbandje van Nike (vanaf €429) of een kast van zilverkleurig aluminium met hagelwit geweven sportbandje van Nike (vanaf €429).

Bekijk ook

Nieuwe Apple Watch kopen? Dit zijn de prijzen

Wil je de Apple Watch Series 9 kopen , de betaalbare Apple Watch SE of sportieve Apple Watch Ultra 2? Dan vind je in dit artikel alle informatie over de Apple Watch prijzen en verkrijgbaarheid.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 31 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.