Netgear Orbi.

Apple Store verkoopt nu ook Orbi mesh-routers, nieuwe Belkin-kabels en meer

De Apple Store is weer aangevuld met een reeks nieuwe accessoires. Zo vind je de eerder beschikbare Orbi Mesh-routers nu ook bij de Apple Store en zijn Belkin's nieuwe kabels beschikbaar gekomen.

De afgelopen weken vulde Apple het assortiment van accessoires in de Apple Store flink aan met nieuwe spullen. Eerder schreven we al over een nieuwe Satechi multipoort-hub en Native Union-accessoires. Deze keer zijn er nieuwe producten van Netgear en Belkin toegevoegd. Ook andere accessoires van onder andere LEGO lijken binnenkort aan het assortiment toegevoegd te worden.

Netgear Orbi mesh-routers bij de Apple Store

Met een mesh-systeem zorg je ervoor dat je overal in huis een goede Wi-Fi-dekking hebt. In tegenstelling tot een enkele router, zorgen mesh-routers voor een groter bereik. Dergelijke systemen bestaan uit meerdere Wi-Fi-punten die samen één netwerk vormen. Het werkt doorgaans beter dan een losse Wi-Fi-versterker. Bij de Apple Store verkopen ze nu het Netgear Orbi-systeem.

Netgear Orbi.

Je hebt bij Apple de keuze uit twee bundels: een set van drie (voor €317,95) en een bundel van twee van het geavanceerdere model (voor €409,95). Het pakket van drie, de RBR20, heeft een Wi-Fi-dekking tot 2,2 Gb/s, terwijl de duurdere RBR50 maximaal 3 Gb/s aan kan. De set van drie heeft door het extra Wi-Fi punt een bereik van 557 vierkante meter, terwijl dit bij het duopack 465 vierkante meter is. Er zitten ook meerdere poorten op de Wi-Fi-punten, zodat je apparaten eenvoudig bedraad kan aansluiten.

Eerder verkocht Apple al de Linksys Velop-systemen, een soortgelijk mesh Wi-Fi-systeem. Wil je een mesh-systeem kopen, check dan ons artikel voor een overzicht van de beste opties en waar je op moet letten.

Bekijk ook

Welk mesh-systeem past bij jou? Dit zijn je opties voor beter WiFi-bereik in huis

Ben je op zoek naar betere dekking voor je WiFi-netwerk in huis? Dan is een mesh-systeem misschien iets voor jou. In deze gids leggen we uit hoe een mesh-netwerk werkt en welke mesh-systemen er zoal verkrijgbaar zijn.

Belkin Boost Charge-kabels beschikbaar
Daarnaast zijn ook de eerder aangekondigde Belkin Boost Charge-kabels beschikbaar. Dit zijn stevige kabels die gemaakt zijn van dubbelgevlochten nylon. Je hebt de keuze uit verschillende soorten kabels in meerdere kleuren en lengtes. De kabels hebben een leren bandje, zodat je ze makkelijker op kan rollen.

  • Lightning-naar-USB-A (3 meter): €39,95
  • Lightning-naar-USB-C (1,2 meter): €34,95
  • USB-C-naar-USB-C (1,2 meter): €34,95

Bekijk ook

Belkin brengt stevige Boost Charge-kabels uit

Belkin heeft nieuwe oplaadkabels uitgebracht met MFi-certificaat. Het gaat om kabels met USB-C, USB-A en Lightning-aansluitingen en zijn voorzien van een bekleding van textiel.

LEGO Hidden Side sets en langere Mophie-kabel binnenkort?

In de Amerikaanse Apple Store vinden we ook nieuwe LEGO-sets die samenwerken met een app. De LEGO Hidden Sides-serie is een reeks bouwpakketten met spoken als thema. Er is bijvoorbeeld een spookhuis en een begraafplaats. Dankzij een augmented reality-app komen de bouwpakketten tot leven op je iPhone. In totaal gaat het om vier verschillende pakketten, die in prijs variëren van $29,95 tot $129,95. Helaas vinden we deze LEGO-sets nog niet in de Nederlandse Apple Store, maar dat zal hoogstwaarschijnlijk niet lang meer duren.

LEGO Hidden Side augmented reality spookhuis.

Tot slot is er in Amerika een extra lange versie van de Mophie Lightning-kabel toegevoegd. Deze kabel is drie meter lang en is net als de kabels van Belkin afgewerkt met gevlochten nylon voor extra stevigheid. De versie van 3 meter kost $29,95. In de Nederlandse Apple Store vinden we wel de varianten van 2 en 1 meter voor respectievelijk €29,95 en €24,95. Ben je op zoek naar een variant met USB-C, dan vind je die ook in de Nederlandse Apple Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.