Uitgelicht
Bestel nu "Zo word je een iPhone Pro"met 5 euro korting
Toon of verberg de lijst met posts
Palm Springs

Weekend-kijktips: The Irregulars, Palm Springs en meer

We schrijven op iCulture regelmatig over streaming videodiensten en handige functies om meer uit deze diensten te halen. Maar wat ga je kijken op je Apple-apparaten? Daar besteden we in deze rubriek aandacht aan. Je kunt dit weekend kijken naar diverse nieuwe films en series.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Traditioneel tv-kijken doen we nauwelijks meer. Streaming videodiensten zoals Apple TV+ (probeer gratis), Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video zijn belangrijker dan ooit. Maar ook lokale aanbieders zoals Videoland, Film1 en Ziggo hebben genoeg te bieden. Wekelijks komen er meer series bij en het is dan wel zo fijn als je weet welke series, films en documentaires er echt uitspringen. Wij hebben daarom een selectie gemaakt.

Deze week geen nieuws bij Apple TV+, maar wel bij de andere diensten.

The Mighty Ducks: Game Changers (S01E01)

Te zien bij: Disney+

Zelf zijn we er niet zo gek op, een serie waarbij je elke week weer moet wachten op een nieuwe aflevering. Maar als liefhebber van de combinatie sport en humor kun je hier niet omheen. Dit is een nieuwe serie van Disney, over de 12-jarige Evan Morrow uit Minnesota en zijn ijshockeyteam, de Mighty Ducks.

De Ducks zijn van een underdog veranderd in een erg sterk ijshockeyteam. Als de 12-jarige Evan uit het team wordt gezet, is hij vastbesloten om samen met zijn moeder een eigen team van buitenbeentjes op te zetten. Gordon Bombay schiet hen te hulp. Vanaf nu verschijnt er elke week een nieuwe aflevering bij Disney+. Wie dit leuk vindt kan ook alle eerdere films en afleveringen uit de Mighty Duck-serie gaan bekijken.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Fantastic Four (3 films)

Te zien bij: Disney+

Bij Disney+ kun je dit weekend maar liefst drie films uit de Fantastic Four-reeks bekijken. Ze dateren uit 2005, 2007 en 2015 en zitten bomvol actie. Met hulp van vrienden bouwt de hoofdpersoon een portal naar een andere dimensie, maar door een ongeluk blijft er eentje achter, terwijl de anderen bovenmenselijke krachten krijgen. Vier jaar later keert de enige overlevende terug als een megalomane veroveraar en de anderen moeten hun krachten bundelen om hem te stoppen. Maar dat gaat niet zomaar, want ze zijn allemaal heel verschillend.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

The Catch (S01 + S02)

Te zien bij: Disney+

Deze spannende serie biedt ook de nodige romantiek, dus je kunt er met z’n tweeën naar kijken. De serie dateert uit 2016 en 2017 en vertelt het verhaal van Alice Vaughan, een gerenommeerde privédetective uit LA die wraak wil nemen en zich daarbij door niets laat weerhouden.

https://www.youtube.com/watch?v=AtIhPKogKf8

App Store en iTunes-tegoed

The Irregulars

Te zien bij: Netflix

Een dramaserie waarin Sherlock Holmes en The Walking Dead samenkomen. Dit is een gloednieuwe Netflix-serie waarin een groepje jongeren misdrijven oplost op verzoek van dokter Watson en Sherlock Holmes. De serie geeft een duistere en bovennatuurlijke twist aan het bekende verhaal van Sherlock Holmes.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Bad Trip

Te zien bij: Netflix

Bad Trip is een komische speelfilm waarin Eric Andre en Lil Rel Howery op roadtrip gaan. Met grappen en verborgen camera-beelden is het een plezier om te kijken. Het is een wilde rit, zonder pretenties. Misschien ken je Eric Andre al van The Eric Andre Show, een grappige persiflage op talkshows. Deze keer komt de komiek tijdens zijn roadtrip nietsvermoedende voorbijgangers tegen die het verhaal kleur geven. Een aaneenschakeling van ongemakkelijkheden. Smakeloos, maar wel grappig.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

A Week Away

Te zien bij: Netflix

Muzikale film, waarin een jonge crimineel een nieuwe liefde vindt tijdens een zomerkamp. De film volgt de door problemen achtervolgde tiener Will Hawkins (Kevin Quinn), die bij zijn arrestatie kan kiezen: naar de gevangenis, of naar een christelijk zomerkamp. Hij kiest het laatste en voelt zich daar eerst totaal niet op zijn gemak. Maar als hij het meisje (Bailee Madison) tegenkomt, verandert dat.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Nailed It! (S05)

Te zien bij: Netflix

Als je van bakken houdt, maar ook regelmatig wilt lachen. Dit is een programma waarin de slechtste bakkers allerlei ingewikkelde meesterwerken moeten nabootsen. Uiteraard mislukt dat constant en gaat alles de mist in. De jury kan er alleen maar om lachen – en jij ook.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Invincible

Te zien bij: Te zien bij: Amazon Prime Video

Een animatieserie waarbij wekelijks een nieuwe aflevering verschijnt. Van de bedenker van The Walking Dead. Een tiener wordt door zijn extreem sterke vader klaargestoomd voor een leven als superheld. Na The Walking Dead is er opnieuw een stripboek van Robert Kirkman bewerkt voor televisie. De animatieserie Invincible draait om de 17-jarige Mark Grayson (Steven Yeun). Zijn vader Omni-Man (J.K. Simmons) is de krachtigste superheld op aarde.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Palm Springs

Te zien bij: Amazon Prime Video

Een komische dramafilm, waarin een man (Andy Samberg) zijn bezoek aan een bruiloft telkens opnieuw beleeft. Hij komt steeds iemand tegen die in dezelfde situatie zit. Hoofdpersoon is dertiger Niles (Andy Samberg), die in de Amerikaanse Amerikaanse Sonora-woestijn een bruiloft bijwoont. Steeds wordt hij weer wakker op 9 november, waar hij bij het zwembad met een biertje wacht tot de bruiloft moet gaan plaatsvinden. Dit wordt een sleur, totdat hij na een eindeloos aantal herhalingen iets begint met de chagrijnige zus van de bruid, Sarah (Cristin Milioti).

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

For Life (S02)

Te zien bij: Videoland

Een dramaserie over een tot levenslang veroordeelde man (Aaron Wallace, gespeeld door Nicholas Pinnock), die zich in de gevangenis heeft laten omscholen tot advocaat. Hij gaat vervolgens proberen om mensen te helpen die onschuldig vastzitten. Vorig jaar was het eerste seizoen al te zien op Videoland en nu kun je seizoen 2 kijken.

https://www.youtube.com/watch?v=FiIhFe4xQzc

TV- en internetbundels voor thuis
Nu we wat vaker thuis zijn, stel je ongetwijfeld ook hogere eisen aan je internet- en tv-bundel. met een triple play-pakket kun je besparen. Triple play staat voor internet, telefonie en digitale televisie via één abonnement bij één aanbieder. Het wordt ook wel alles-in-1, 3-in-1, combi- of totaalpakket genoemd. Bij welke aanbieders kun je het beste terecht?

Worn Stories

Te zien bij: Netflix

Documentaireserie van Jenji Kohan, bekend van Orange Is the New Black. In deze serie vertellen mensen grappige en ontroerende verhalen over kledingstukken die voor hen erg bijzonder zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=6eH-6tu3qPI

Voor het samenstellen van deze lijst hebben we – uiteraard met toestemming – gebruik gemaakt van de info van Nieuwdezeweek.nl

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.