Elago Grip Stand

Elago Grip Stand met MagSafe ligt stevig in de hand

Elago heeft een nieuwe MagSafe-grip gemaakt, voor de achterkant van je iPhone. Dit is een siliconen greep, die ook als iPhone-stand te gebruiken is.

Elago Grip Stand met Magsafe

Om de nieuwe Elago Grip Stand te kunnen gebruiken moet je al wel beschikken over Apple’s eigen MagSafe Charger, want die wordt niet meegeleverd. Het loont zich dus alleen voor mensen die al een dergelijk accessoire hebben. Zij kunnen relatief goedkoop (voor 13 euro) ervoor zorgen dat je de iPhone makkelijker vasthoudt en op z’n kant kunt zetten.


Uiteraard heb je alleen iets aan dit accessoire als je een iPhone met MagSafe hebt, dus eentje uit de iPhone 12-serie. De stand is in verschillende kleuren verkrijgbaar, waaronder blauw, zwart, wit, lila en mint.

Elago Grip Stand

Als Grip kun je de iPhone makkelijk in de hand houden, bijvoorbeeld tijdens het laden als je tegelijk een filmpje wilt kijken. Wil je je handen vrij hebben, dan zet je de iPhone op de tafel. Zo heb je meteen een prettige kijkhoek.

Elago Grip Stand

Elago brengt wel vaker goedkope accessoires uit, vrijwel altijd gemaakt van siliconenrubber. Zo maakten ze al divers retrohouders voor je AirPods. Vaak grijpen ze daarbij terug op oude Mac-modellen en GameBoys. Daarnaast heeft deze fabrikant eerder al van siliconenrubber gemaakte Elgato MS-oplaadmatjes uitgebracht. Daarnaast hebben ze een soort rubberen onderzetter voor je MagSafe Charger gemaakt.

Bekijken: Elago Grip Stand

Elago Grip Stand 3

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
27 maart 2021 om 10:57
Onderwerp
Categorie
Accessoires
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.