Reacties voor: Jamf neemt het Nederlandse ZuluDesk over

Beheer van iPads en Macs in het onderwijs
Als je het over Apple in het onderwijs hebt, dan komt in Nederland de naam ZuluDesk al snel ter sprake. Deze aanbieder van oplossingen voor inzet van iPads en Macs in het onderwijs is nu overgenomen door een grote Amerikaanse branchegenoot: Jamf.
Lees het complete artikel → Jamf neemt het Nederlandse ZuluDesk over
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 1 reacties

  1. Mijn kind gaat bewust naar een school waar les wordt gegeven via iPads. Ze volgens er les volgens de Guinzy methode, ook hier is het beheer in handen van Zuludesk.
    Uiteraard zijn er door de leiding richtlijnen opgesteld wbt schermtijd/ogen. Er wordt op toegezien dat de minimale afstand tot de iPad 30cm bedraagt en dat na een aaneengesloten schermtijd van 30minuten er minimaal 10 minuten pauze volgt zonder schermtijd. Ook worden niet alle vakken gegeven via de iPad en wordt er ook nog ouderwets geschreven op papier. Om de motoriek op peil te houden heeft de school speciale therapeuten in dienst die dagelijks aangepaste gymlessen geven.

    Ik ben een zeer tevreden ouder. En hoop dat door de overname van deze grote speler er meer mogelijkheden komen voor zowel kind, leerkracht als ouder.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.