Nieuwe iPhone X-reclames in het teken van Animoji Karaoke en Face ID

Vier nieuwe reclames van de iPhone X belichten twee nieuwe functies: Animoji en Face ID. In de reclames is te zien hoe de Animoji meezingen in Animoji Karaoke en in de Face ID-video's laat Apple zien dat het zelfs in het donker en met een veranderend uiterlijk werkt.

Animoji karaoke in iPhone X reclame.
De Animoji waren vlak na de komst van de iPhone X in de vorm van Animoji Karaoke een grote hit. Apple speelt hier nu op in met een nieuwe reclame voor de iPhone X. Ook laten ze in drie nieuwe filmpjes zien dat Face ID zelfs in het donker en met een veranderend uiterlijk werkt.

iPhone X reclames met Animoji en Face ID

Eens in de zoveel tijd plaatst Apple enkele nieuwe reclames op YouTube en deze keer is het de beurt aan de iPhone X. In totaal gaat het om vier verschillende filmpjes: één met de Animoji in de hoofdrol en drie over het gebruik van Face ID. In de Animoji-reclame getiteld Animoji Yourself zien we een blonde mevrouw ietwat overdreven meezingen op het nummer All Night van Big Boi. De Animoji zoals de eenhoorn en de kat zingen vrolijk mee, inspelend op de hype van de Animoji Karaoke.

https://www.youtube.com/watch?v=Kkq8a6AV3HM

In drie andere filmpjes getiteld Know You When you Change, Opens in the Dark en Introducing Face ID komt de gezichtsherkenning aan bod. Apple lijkt met de video’s enkele vragen van mensen te willen beantwoorden, bijvoorbeeld of Face ID wel werkt in het donker en of hij je gezicht wel goed herkent. In één van de filmpjes noemt Apple je gezicht zelfs “the most unforgettable magical password ever created”. Ook de aandachtsfunctie van Face ID en betalen met je gezicht via Apple Pay worden heel kort uitgelicht in één van deze filmpjes, onder de slogan “It’s amazing what your face can do”.

https://www.youtube.com/watch?v=Hn89qD03Tzc


https://www.youtube.com/watch?v=TC9u8hXjpW4


https://www.youtube.com/watch?v=Xxv2gMAGtUc

Het is de tweede keer in korte tijd dat Apple de iPhone X laat zien in nieuwe reclames. Vorige week verscheen Apple’s jaarlijkse kerstreclame, waarin te zien is hoe een vrouw door besneeuwde straten danst met haar iPhone X en AirPods. Apple’s kerstreclame van 2017 vind je in onderstaand artikel.

Bekijk ook

Dansen met sneeuwwitte AirPods in Apple's nieuwe kerstvideo

In Apple's nieuwe kerstvideo staat muziek en dans centraal. In de video zien we een vrouw met AirPods een moderne dans doen, waarbij zij mogelijk stuit op de liefde van haar leven.

iPhone X

De iPhone X (iPhone 10) was Apple's toptoestel voor 2017, met onder andere Face ID gezichtsherkenning, een OLED-scherm en een vrijwel randloos scherm. Is dit toestel nog steeds een goede keuze? Je leest het hier. De iPhone X is in 2018 opgevolgd door de iPhone XS.

iPhone X

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.