iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was maandag 27 november 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 27 november 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture: VandaagVandaag is Cyber Monday, maar daar is bij de Nederlandse en Belgische winkeliers weinig van te merken. Sommige laten hun koopjes nog een paar dagen doorlopen, maar om te zeggen dat iedereen warmloopt voor digitale aanbiedingen: nou, nee. Waar we wel warm voor lopen is de nieuwe racegame Grid Autosport. Ziet eruit als een consolegame, maar dan op de iPhone en iPad. Je hebt er wel behoorlijk wat opslagruimte, een gevulde spaarpot en behoorlijk wat vaardigheden voor nodig. Maar dan: dit is wel een van de beste games die dit jaar op iOS is verschenen. Verder kijken we naar klassieke wallpapers en naar een probleem met vermoeide ogen door het iPhone-scherm. Dat en nog meer vandaag op iCulture.

Nieuws

  • Oh jee, gebruikers klagen over vermoeide ogen door de iPhone X. Eén gebruiker zegt zelfs tijdelijk blind te zijn geworden, zoveel hoofdpijn kreeg hij ervan.
  • Downloaden maar: de klassieke iPhone-wallpapers, zoals die met de clownvis, nu aangepast voor de iPhone X.

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Pinball Arcade Plus (€1,09, iPhone/iPad + IAP, iOS 10.0+) - Nieuwe pinballkasten uit de jaren zeventig: Spanish Eyes uit 1972 en Wild Card uit 1977. Oogt misschien wat ouderwets als je de hedendaagse kasten gewend bent.
  • Plants vs. Zombies™ 2 (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 9.0+) - Deze game sleept zich van het ene naar het andere evenement. Deze keer aangepast voor de feestdagen.
  • Snapchat (gratis, iPhone + IAP, iOS 10.0+) - De Snapchat-app herkent nu bepaalde onderwerpen zoals eten, en stelt vervolgens een passend filter voor. Werkt nu al bij concerten, stranden, huisdieren, sport en eten, maar er komen gaandeweg meer bij.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 november 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.