Apple's kerstvideo van 2017 met AirPods.

Dansen met sneeuwwitte AirPods in Apple’s nieuwe kerstvideo

In Apple's nieuwe kerstvideo staat muziek en dans centraal. In de video zien we een vrouw met AirPods een moderne dans doen, waarbij zij mogelijk stuit op de liefde van haar leven.

Apple's kerstvideo van 2017 met AirPods.
Traditiegetrouw brengt Apple elk jaar rond Thanksgiving een langere kerstreclame uit, waarbij de Apple-producten worden verpakt in een warme boodschap. In de video van dit jaar staan vooral de iPhone X, de AirPods en Apple Music centraal. De hoofdrolspelers dansen er in ieder geval op los.

Apple’s kerstboodschap: ‘Move someone this holiday’

In de video zien we een vrouw door de besneeuwde straten van een grote stad wandelen. Ze lijkt een beetje eenzaam en verloren, maar zodra ze op haar iPhone X de muziek van Sam Smith aanzet op haar AirPods, verandert de wereld om haar heen in één groot danspodium. Terwijl ze zich verliest in haar moderne dans, botst ze zomaar tegen (wat het lijkt) de liefde van haar leven aan. Nadat ze haar AirPods met hem gedeeld heeft, dansen ze samen verder en staat de wereld zelfs even op zijn kop. Uiteindelijk verlaten ze elkaar weer, afsluitend met de boodschap ‘Move someone this holiday’. Is het allemaal maar een droom?

De muziek die in de video gebruikt wordt is het nummer Palace van Sam Smith, van zijn nieuwste album The Thrill of It All. De boodschap in de video is wat magertjes, maar desalniettemin is het een mooie reclame voor de feestdagen. En mocht je je afvragen wat horská dráha betekent (rond 0:55 in de video): dit blijkt Tsjechisch voor achtbaan te zijn.

Apple’s kerstvideo’s zijn de laatste jaren wat minder imponerend geworden. Vorig jaar was de boodschap dat zelfs Frankenstein wel wat liefde kon gebruiken, terwijl in 2015 Stevie Wonder en Andra Day nog de hoofdrol speelden. 2013 was voor Apple het hoogtepunt, want met die video wist Apple destijds een Emmy te winnen. Deze video vind je hieronder.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 november 2017, 9:01
Categorie Apple
Onderwerpen kerst, reclame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.