Dansen met sneeuwwitte AirPods in Apple’s nieuwe kerstvideo

In Apple's nieuwe kerstvideo staat muziek en dans centraal. In de video zien we een vrouw met AirPods een moderne dans doen, waarbij zij mogelijk stuit op de liefde van haar leven.

Apple's kerstvideo van 2017 met AirPods.
Traditiegetrouw brengt Apple elk jaar rond Thanksgiving een langere kerstreclame uit, waarbij de Apple-producten worden verpakt in een warme boodschap. In de video van dit jaar staan vooral de iPhone X, de AirPods en Apple Music centraal. De hoofdrolspelers dansen er in ieder geval op los.

Apple’s kerstboodschap: ‘Move someone this holiday’

In de video zien we een vrouw door de besneeuwde straten van een grote stad wandelen. Ze lijkt een beetje eenzaam en verloren, maar zodra ze op haar iPhone X de muziek van Sam Smith aanzet op haar AirPods, verandert de wereld om haar heen in één groot danspodium. Terwijl ze zich verliest in haar moderne dans, botst ze zomaar tegen (wat het lijkt) de liefde van haar leven aan. Nadat ze haar AirPods met hem gedeeld heeft, dansen ze samen verder en staat de wereld zelfs even op zijn kop. Uiteindelijk verlaten ze elkaar weer, afsluitend met de boodschap ‘Move someone this holiday’. Is het allemaal maar een droom?

https://www.youtube.com/watch?v=1lGHZ5NMHRY

De muziek die in de video gebruikt wordt is het nummer Palace van Sam Smith, van zijn nieuwste album The Thrill of It All. De boodschap in de video is wat magertjes, maar desalniettemin is het een mooie reclame voor de feestdagen. En mocht je je afvragen wat horská dráha betekent (rond 0:55 in de video): dit blijkt Tsjechisch voor achtbaan te zijn.

Apple’s kerstvideo’s zijn de laatste jaren wat minder imponerend geworden. Vorig jaar was de boodschap dat zelfs Frankenstein wel wat liefde kon gebruiken, terwijl in 2015 Stevie Wonder en Andra Day nog de hoofdrol speelden. 2013 was voor Apple het hoogtepunt, want met die video wist Apple destijds een Emmy te winnen. Deze video vind je hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=v76f6KPSJ2w

Informatie

Laatst bijgewerkt
23 november 2017 om 9:01
Onderwerpen
,
Categorie
Apple

Kerst

Kerst: voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Je kunt je huis gezellig maken met kerstverlichting met HomeKit of je kerstboom met een slimme stekker geschikt maken voor bediening op afstand. Ook hebben we apps voor kerstkaarten en diverse andere artikelen om de sfeer erin te brengen! Ook zonder geld uit te geven, want door je Memoji een kerstmuts te geven voel je je helemaal feestelijk. Liever lui op de bank? Met onze lijst met kerstfilms vind je bij elke streaming aanbieder een passend aanbod.

Kerst

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.