iPhone vergelijking en line-up voor het najaar van 2017.

Dit is Apple’s iPhone line-up voor het najaar [poll]

Met de iPhone X en de iPhone 8 als nieuwste toestellen, is de iPhone line-up diverser dan ooit. In dit artikel vind je alle toestellen die Apple dit najaar in het assortiment heeft.

Apple kondigde maar liefst drie nieuwe iPhones aan (iPhone X, iPhone 8 en iPhone 8 Plus), maar houdt tegelijkertijd alle oudere modellen in het assortiment. Dat betekent dat het iPhone-assortiment breder is dan ooit, zeker als je alle verschillende kleuren en opslagcapaciteiten meerekent. In dit artikel vind je een handig overzicht van de complete nieuwe iPhone line-up voor het najaar.

Je kunt de poll ook via deze link invullen.

iPhone line-up met iPhone X en iPhone 8

De iPhone X en de iPhone 8 zijn de nieuwste toestellen van het assortiment. Vooral de iPhone X is met zijn Super Retina display OLED-scherm van 5,8-inch de grootste blikvanger. Toch mag je ook de iPhone 8 en iPhone 8 Plus niet vergeten, de opvolgers van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. De iPhone 8 is ook voorzien van een nieuw design en draadloos opladen en verbeterde cameraspecificaties.

Wil je een nieuwe iPhone kopen, dan kan het lastig zijn om een keuze te maken. Om het overzicht te bewaren, vind je hieronder twee tabellen met daarin de volledige iPhone-line-up voor het najaar. In de eerste tabel vind je de modellen in combinatie met de opslagruimte en prijs.

Bekijk grafiek iPhone line-up najaar 2017.

Zoals in de tabel te zien is, zijn de prijzen van de oudere iPhones gedaald. De iPhone 7 en iPhone 6s zijn elk met €130 gedaald, terwijl ook de iPhone SE met een paar tientjes in prijs gezakt is. Hieronder vind je meer over de nieuwe prijzen van de oudere iPhones en de huidige iPad Pro’s.

Bekijk grafiek Kleuren iPhone line-up najaar 2017.

In deze tweede tabel vind je een overzicht van de beschikbare kleuren. Mocht je eerder al interesse gehad hebben in een gitzwarte iPhone 7, dan is het goed om te weten dat deze nu ook met 32GB opslagruimte te koop is. De rode iPhone 7, die in het voorjaar aangekondigd werd, is helaas uit het assortiment verdwenen. Er is dus geen rode iPhone meer te koop.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 september 2017, 18:35
Categorie iDevices
Onderwerpen iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.