Dit iPhone 8-concept combineert alle recente geruchten

In een nieuw iPhone 8-concept komen alle geruchten samen. Van draadloos opladen tot een OLED-scherm en van de metalen rand tot de glazen behuizing: alle recente geruchten zijn in dit concept samengebracht.

iPhone 8-concept met verschillende kleuren.
Zo langzamerhand krijgen we een steeds beter beeld van de iPhone 8: glazen behuizing, metalen rand, een OLED-scherm en draadloos opladen. Maar hoe ziet dit er allemaal uit als je dit combineert in één toestel? In een nieuw concept van de iPhone 8 vallen al deze elementen samen met als resultaat een glimmende iPhone waarbij de voorkant bijna helemaal uit een scherm bestaat.

iPhone 8-concept met OLED, glazen behuizing en meer

Hoewel er volgens geruchten slechts één OLED-model van de iPhone 8 verschijnt, wordt in dit concept uitgegaan van drie modellen: de iPhone 8, de iPhone 8 Plus en een iPhone 8 Pro. Bij alle drie de modellen gaat het om een glazen behuizing met een metalen rand. Deze rand komt in verschillende kleuren, namelijk het nieuwe Het White, spacezwart zoals bij de Apple Watch, een glimmende gouden variant en de standaard kleuren zilver, gitzwart en roségoud. In dit concept heeft elk model naast de Touch ID-knop een irisscanner gekregen om de iPhone nog beter te beveiligen. Het is alweer een tijd geleden dat er gesproken werd over een mogelijke irisscanner, dus het is nog lang niet zeker of dit er ook echt in komt.

iPhone 8-concept met metalen rand.

Verder is elke iPhone 8 in dit concept uitgerust met USB-C. Hoewel USB-C in de iPhone volgens ons niet nodig is, heeft de maker van dit concept hier wel voor gekozen, zodat je gegevens sneller over kunt zetten en het toestel sneller kunt opladen. En over opladen gesproken: in het concept is ook een draadloze oplader meegenomen die de iPhone 8 tot een afstand van drie meter op kan laden. De maker heeft er zelfs een prijs aan gehangen: $169,99 voor een losse draadloze oplader.

iPhone 8-concept met draadloze oplader.

De iPhone 8 Pro onderscheidt zich tot slot met ondersteuning voor de Apple Pencil, vergelijkbaar met de iPad Pro. Hierdoor kun je vanaf je iPhone foto’s bewerken met de drukgevoeligheid van de Apple Pencil-punt. Het is nog maar de vraag of de Apple Pencil ooit gaat werken op de iPhone. Er zijn de afgelopen tijd geen concrete aanwijzingen geweest dat Apple hier echt plannen voor heeft.

Bekijk ook

Dit iPhone 8-concept bestaat bijna helemaal uit één scherm

Hoe ziet een iPhone 8 eruit dat bijna helemaal uit een scherm bestaat? In dit nieuwe concept van een zwarte iPhone 8 bestaat de voorkant bijna helemaal uit een touchscreen, terwijl de achterkant glimmend zwart is. Zie jij wat in een iPhone zoals in dit concept?

Zou jij in de rij gaan liggen als de iPhone 8 eruit ziet als in dit concept?

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.