Scherpe foto’s van mogelijke iPhone 7 tonen volledige toestellen

Er zijn nieuwe scherpe foto's opgedoken van mogelijk de iPhone 7 en iPhone 7 Plus. Het lijkt te gaan om gefabriceerde modellen met een gouden behuizing. Op de foto's is zowel de voorkant als achterkant te zien.

De foto’s die de laatste tijd opgedoken zijn van allerlei mogelijke iPhone 7-modellen waren vaak onscherp of simpelweg van dummy-modellen gemaakt. Ook werd vaak alleen de achterkant getoond. Deze keer zijn er echter foto’s opgedoken die van een stuk betere kwaliteit zijn.


Bekijk ook

Nieuwe 'iPhone 7'-video toont behuizing in 3 kleuren

Er is opnieuw een video opgedoken waarin de mogelijke iPhone 7 in goud, roségoud en spacegrijs wordt getoond. Ook zien we de nieuwe antennestrepen en stereospeakers.

Update 17:42 Dankzij de scherpe blik van onze lezers blijken de modelnummers op de achterkant van de toestellen hetzelfde te zijn als eerdere iPhone-modellen. Zo wordt op de linker ‘iPhone 7’ het modelnummer Model A1429 gebruikt, hetzelfde nummer als bij de iPhone 5. Op de rechter ‘iPhone 7 Plus’ staat het nummer Model A1549; hetzelfde nummer als de huidige iPhone 6.

Kwaliteitsfoto’s van mogelijke iPhone 7

Op de foto’s is zowel de achterkant als de voorkant van het toestel vastgelegd. Op de voorkant is echter lastig te zien of dit inderdaad wel om de nieuwe iPhone 7 gaat. Zo is bijvoorbeeld niet te zien of het om een aanraakgevoelige homeknop gaat of dat de homeknop gewoon klikbaar is, zoals bij de huidige modellen. De sensoren boven de oorspeaker lijken ook identiek te zijn met die van de huidige iPhone 6s.

iphone-7-goud-voorkant

De foto’s van de achterkant zijn iets interessanter. Op onderstaande foto is zowel het 4,7-inch model als de grotere iPhone 7 Plus te zien. De antennestrepen zijn zoals eerdere berichten alleen bij de randen te zien, terwijl de camera meer linksboven in de hoek geplaatst is. Bovendien lijkt de opstaande rand net als bij vorige foto’s te bestaan uit dezelfde behuizing als de rest van het toestel, in plaats van een aparte ring zoals bij de huidige iPhone 6s. Verder is ook de iPhone 7 Plus te zien met dubbele cameralens. De Smart Connector is in deze foto’s niet aanwezig. Overigens is er ook nooit een concrete bevestiging geweest dat het grote model een Smart Connector-aansluiting zou krijgen.

iphone-7-iphone-7-plus-goud

De bron meldt verder nog dat naast goud, roségoud en zilver, de iPhone 7 ook geleverd wordt in een blauwe variant. Er verschenen al eerder berichten dat de nieuwe iPhone 7 in donkerblauw zou komen, maar al snel zou het juist gaan om een soort donkerder spacegrijs. Mogelijk lijkt de kleur van de donkere variant in bepaalde lichtomstandigheden net wat anders, waardoor er wat verwarring kan ontstaan over de exacte kleur.

Bekijk ook

'De spacegrijze iPhone 7 wordt veel donkerder van kleur'

Apple gaat de iPhone 7 in een donkerder kleur spacegrijs uitbrengen, bijna zwart. Het zou niet vreemd zijn, want Apple's kleur spacegrijs is in de loop der jaren vaak van kleur verschoten.

Revisiegeschiedenis:

  • 2016 - 11 augustus: Reactie van lezers over het modelnummer is aan het artikel toegevoegd.

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties: 22 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.