Nillkin Magic Case voor iPhone 7

Apple gaat buitenlandse iPhone 7-modellen met ‘Geen Service’ gratis fixen

Apple is voor de iPhone 7 een reparatieprogramma gestart voor toestellen met 'Geen Service'-melding. Het gaat om toestellen die in Japan, China, Hongkong, Macao en delen van de VS zijn verkocht, dus niet voor Europese versies van de iPhone 7.

Apple heeft een nieuw reparatieprogramma aangekondigd voor de iPhone 7. Het gaat om modellen die continu de melding ‘Geen Service‘ geven, waardoor je er niet mee kan bellen. Het geldt echter niet voor Europese versies van de iPhone 7, maar voor specifieke modelnummers die alleen in China, Japan, Macao, Hongkong en delen van de VS zijn verkocht.

Er is ook geen enkel verband met het probleem bij T-Mobile, waardoor klanten al maanden niet kunnen bellen. Dat probleem heeft betrekking op twee recentere toestellen, de iPhone 8 en iPhone X.

iPhone 7 met ‘Geen Service’

Ben je vaak op pad, dan kan het zomaar zijn dat je je toestel in de VS of in Hongkong hebt gekocht, twee plekken waar de iPhone relatief goedkoop is. Is dat het geval bij jouw iPhone 7, dan is het zaak om even naar het modelnummer te kijken. Het gaat om de modellen A1660, A1779 en A1780. Op deze pagina bij Apple vind je meer informatie als je in aanmerking denkt te komen.

iPhone 7 geen service

Bij de getroffen toestellen verschijnt de melding ‘Geen Service‘ in de statusbalk, zelfs als er mobiele netwerk beschikbaar is. Een kapotte component op het logic board zou de boosdoener zijn.

Apple benadrukt dat slechts een klein percentage van de toestellen is getroffen. Deze toestellen zullen gratis worden gerepareerd of klanten krijgen hun geld terug als ze eerder al voor een reparatie hebben betaald.

De toestellen zijn tussen september 2016 en februari 2018 geproduceerd. Mensen met een dergelijke iPhone kunnen contact met Apple opnemen of zich wenden tot een Apple Authorized Service Provider

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Actuele iPhone 7 deals

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.