iPhone 7 in 3 kleuren

Nieuwe ‘iPhone 7’-video toont behuizing in 3 kleuren

Er is opnieuw een video opgedoken waarin de mogelijke iPhone 7 in goud, roségoud en spacegrijs wordt getoond. Ook zien we de nieuwe antennestrepen en stereospeakers.

Er is opnieuw een video opgedoken van de mogelijke iPhone 7. De video toont de achterkant van de behuizing in 3 kleuren. De video verscheen woensdag op het YouTube-kanaal van ConceptsiPhone dat normaliter allerlei concepten maakt voor toekomstige Apple-producten en -software. Eerder werd de iPhone 7 in een video naast een iPhone 6s gehouden en zagen we een foto van drie nieuwe iPhone-modellen, waaronder iPhone 7 Pro.

iPhone 7 in 3 kleuren

De video van anderhalve minuut voegt niet heel veel toe aan eerdere video’s en foto’s die we voorbij zagen komen maar bevestigt opnieuw de afwezigheid van de koptelefoonaansluiting en de aanwezigheid van de stereospeakers op deze plek. In de video is de vermoedelijke iPhone 7 te zien in de drie bekende kleuren roségoud, goud en spacegrijs. De gebruikelijke kleur zilver die we eerder op een foto zagen ontbreekt in deze video. De kleur spacegrijs lijkt ook nog steeds dezelfde kleur als die van de huidige iPhone 6(s). Er gingen eerder geruchten over een donkere kleur spacegrijs.

De iPhone 7-modellen in de video zijn vermoedelijk dummy-toestellen maar tonen aan de achterkant wel een gedetailleerde behuizing met de nieuwe antennestrepen. In de video worden de toestellen ook nog naast een zilveren Apple Watch Sport gezet, maar dat voegt weinig toe. Het lijkt te gaan om een 4,7 inch model van de iPhone 7.

iPhone 7 met het sterkere Gorilla Glass 5?

We moeten nog tot september wachten om te zien of dit nu het definitieve uiterlijk van de iPhone 7 gaat worden. De antennestrepen, grotere camera en stereospeakers lijken inmiddels vrij zeker. Met de aankondiging van het nieuwe nog breukbestendigere Gorilla Glass 5 is er een mogelijkheid dat de iPhone 7 sterker glas aan de voorkant krijgt. Of deze aankondiging nog op tijd komt is echter de vraag, Apple is immers al druk bezig met de voorbereiding van de massaproductie van de volgende iPhone die over 2 maanden verschijnt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 juli 2016, 10:29
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 7

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7 het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.