iPhone 11 reserveren kan nog steeds: alle details over de iPhone preorder

De iPhone 11 reserveren is vanaf nu mogelijk! Lees hier alles over de iPhone 11 bestellen bij je favoriete provider of bij de Apple Store. We hebben voor jou alle info over de iPhone 11 reserveren overzichtelijk bij elkaar gezet, zodat jij weet uit welke aanbieders je kunt kiezen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 11 reserveren: bij deze winkels kun je terecht

Het is zover! De iPhone 11 preorder is gestart! Vanaf nu kun je ook daadwerkelijk de iPhone 11 kopen. Maar ook de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max zijn nu al vooruit te bestellen en via onderstaande onderwerpen praten we je bij over alle mogelijkheden.


iPhone 11 met abonnement

Bekijk ook onze iPhone aanbiedingen

iPhone 11 los toestel kopen

Koop je via één van bovenstaande linkjes, dan steun je daarmee iCulture zonder dat het jou iets extra kost. Alvast bedankt!

Waar moet ik op letten voor mijn iPhone bestelling

Als je snel wilt beschikken over je nieuwe iPhone zul je onze iPhone 11 preorder-tips goed in de gaten moeten houden, zodat je hoog op de lijst staat zodra de eerste leveringen plaatsvinden. Sommige modellen zijn bij Apple snel uitverkocht, waardoor bijvoorbeeld de levertijd van de iPhone 11 Pro snel kan oplopen. In dit artikel lees je alles over de iPhone 11 reserveren en welke opties je hebt als je niet te lang op een wachtlijst wilt staan.


iPhone 11 reserveren

iPhone 11 reserveren

De iPhone 11 is er in maar liefst 6 vrolijke kleuren: wit, zwart, groen, geel, paars en rood. Hij heeft veel overeenkomsten met de iPhone 11 Pro (Max), zoals het kwalitatief goede ontwerp en dezelfde krachtige processor. Ook staat er standaard iOS 13 op en kun je rekenen op een uitstekende batterijduur. De accu van de iPhone 11 gaat namelijk een uur langer mee dan de batterij van zijn voorganger, de iPhone XR. De iPhone 11 heeft twee camera’s aan de achterkant en kan daarmee voor het eerst ook portretten en foto’s met diepte schieten. Dat levert scherpe en gedetailleerde foto’s op. Goed om te weten: de iPhone 11 is in prijs verlaagd ten op zichte van zijn voorganger en is nu verkrijgbaar vanaf €809,- (was €859).


iPhone 11 Pro reserveren

iPhone 11 Pro reserveren

De professionele iPhone die alles kan en toch heel bescheiden van formaat is. Dan hebben we het over de iPhone 11 Pro. Deze is met zijn 5,8 inch Super Retina XDR OLED display de kleinste van de nieuwe iPhones, maar net zo krachtig als alle andere. Voorzien van een mat design met extra stevig glas en een supersnelle A13 Bionic chip. Deze is completer en sneller dan zijn voorganger. Uiteraard voorzien van iOS 13.

Maar het echte nieuws is te vinden in de camera. Met de drievoudige camera heb je eindeloze mogelijkheden. ‘s Nachts fotograferen is geen probleem: met de Night mode maak je nu ook in het donker de prachtigste plaatjes. En je kunt nu ook slow-motion filmen met de frontcamera. Kom maar door met die slofies!


iPhone 11 Pro Max reserveren

De iPhone 11 Pro Max is hét plus size model van dit jaar. Je kunt kiezen uit vier kleuren, waaronder het nieuwe middernachtgroen. Met een superstrak design van aluminium en glas is dit de iPhone die je wilt hebben als je voor maximaal gaat.

iPhone 11 Pro Max

Ook hier zit een Super Retina XDR display in, zodat je foto’s en video’s er nog beter uit zien. De iPhone 11 Pro Max heeft een accu die wel 5 uur langer meegaat dan zijn voorganger. En met de krachtige A13 Bionic processor gaat hij als een speer.


iPhone 11 Pro (Max) reserveren bij Apple

Zo zit het met de iPhone 11 levertijd bij Apple:

Check voor de laatste status altijd de website van Apple zelf. Dit artikel geeft niet de realtime status weer, omdat dit per dag kan wisselen. De beschikbaarheid bij ophalen in de winkel kan elk halfuur variëren per Apple Store, dus dit zul je moeten checken op het moment dat je je bestelling wilt plaatsen. Je kunt bij Apple precies de iPhone-levertijden volgen door het gewenste toestel te kiezen.

iPhone 11 bij providers bestellen

Nederlandse providers zullen ook vanaf vrijdag 13 september 14:00 uur starten met de iPhone 11 reserveringen. Je hoeft dus niet meer naar Duitsland of Frankrijk te reizen om je nieuwe iPhone op te halen. De eerste leveringen zijn op vrijdag 20 september, maar er zijn soms ook geluksvogels hun online bestelling soms iets eerder krijgen.

Wil je een iPhone 11 met abonnement, dan kun je terecht bij deze providers:

  • KPN: voorraad nog niet bekend
  • T-Mobile: voorraad nog niet bekend
  • Tele2: voorraad nog niet bekend
  • Vodafone: voorraad nog niet bekend

iPhone 11 Pro (Max) reserveren

iPhone 11 reserveren: de tijdlijn

De pre-order voor de iPhone 11 verloopt als volgt:

  • Aankondiging: 10 september
  • Reserveren: 13 september, vanaf 14:00 uur
  • Afhalen of laten bezorgen: vanaf 20 september

Lees ook deze andere interessante artikelen:

Bekijk ook

Alles over de iPhone 15 levertijd: hoe zit het met de voorraad?

Op deze pagina lees je alles over de iPhone 15 en iPhone 15 Pro levertijd en beschikbaarheid van de verschillende modellen, kleuren en opslagcapaciteiten. We vertellen je hoe het zit met de levertijd en voorraden bij diverse winkels en providers, zodat je niet te lang op je bestelling hoeft te wachten.

Actuele iPhone 11 deals

iPhone 11

Lees hier alles over de iPhone 11: mogelijkheden, specificaties, prijzen en meer. Bekijk informatie over de iPhone 11 als los toestel kopen, de iPhone 11 prijs en de iPhone 11 abonnementen bij providers. Alles wat je wilt weten over deze kleurrijke 6,1-inch iPhone van 2019! Toch liever een nieuwere iPhone? Bekijk dan ons overzicht iPhone kopen. De iPhone 11 is in 2020 opgevolgd door de iPhone 12.

iPhone 11

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.