iPad-demo

‘Release iPad Pro 2021 met mini-LED op z’n vroegst in april’

Er is nog veel onduidelijkheid over de release van de iPad Pro 2021 met mini-LED display. Volgens nieuwe informatie zou het model op z'n vroegst pas in het tweede kwartaal beschikbaar komen, dus vanaf begin april. Eerder gingen er geruchten over maart.

De klok begint te tikken: eind maart komt al snel in zicht, maar een Apple-event is nog in geen velden of wegen te bekennen. Maandenlang werd er gespeculeerd over de release van de iPad Pro 2021, AirTag en nog veel meer, die allemaal in maart gepland zouden staan. Al in november schreven we voor het eerst dat de iPad Pro 2021 met mini-LED in het eerste kwartaal zou uitkomen, op basis van Aziatische bronnen. Nu meldt Digitimes dat dit niet meer gaat lukken. Maar wanneer kunnen we de release van de iPad Pro 2021 met mini-LED dan wel verwachten?

‘Release iPad Pro met mini-LED in tweede kwartaal’

Digitimes schrijft over de nieuwe planning van de release van de iPad Pro 2021 in een artikel over mini-LED in televisies. Volgens Digitimes is Epistar de exclusieve leverancier voor de mini-LED chips in de 12,9-inch iPad Pro 2021. De eerste leveringen zouden in het tweede kwartaal van 2021 gedaan worden. Dat zou dus betekenen dat de release op z’n vroegst in april is.

Dat wil echter niet zeggen dat Apple deze maand geen nieuwe iPad Pro meer aan kan kondigen. Apple kondigt wel vaker producten aan die vervolgens pas in de weken daarna voor het eerst geleverd worden. Apple kan dus nog steeds eind deze maand een event houden en daar het nieuwe model onthullen, waarna hij in de eerste weken van april geleverd wordt.

Het is nog steeds niet helemaal duidelijk of Apple naast de 12,9-inch iPad Pro 2021 met mini-LED ook een nieuwe 11-inch versie met mini-LED gepland heeft. De geruchten over deze displaytechniek in de iPad Pro hebben vooral betrekking op de grootste variant. Apple heeft sinds 2017 telkens de twee formaten tegelijkertijd uitgebracht.

Lees ook ons overzicht over de iPad Pro 2021, waarin we de geruchten en mogelijke specificaties op een rij gezet hebben.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 maart 2021, 14:30
Bron Bron Digitimes
Via Via MacRumors
Categorie iDevices
Onderwerpen iPad Pro 2021, mini-led
Device iPad Pro 2021

iPad Pro 2021

De iPad Pro 2021 is de aankomende iPad voor professionals. Dit nieuwe model wordt verwacht in april 2021. Volgens geruchten verschijnen er weer twee modellen, met een 11- en 12,9-inch display. Voor in ieder geval de 12,9-inch versie wordt gesproken over een mini-LED display. Andere verbeteringen zijn een vernieuwde camera en aansluiting. Lees hier alles over de iPad Pro 2021.

iPad Pro 2021

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.