Mentale gezondheid

Reacties voor: Zo wil Apple je mentale gezondheid verbeteren in iOS 17 en watchOS 10

De Apple Watch had al een Mindfulness-app voor je mentale gezondheid. Vanaf iOS 17 en watchOS 10 komen er weer een hoop functies bij om aan je geestelijke gezondheid te werken.

Reacties: 3 reacties

  1. Toch belangrijke nieuwe toevoegingen in iOS 17. Ik moest eerst wat lachen om die drukknoppen om je ‘gemoedstoestand’ aan te geven. Zoiets als het knopje bij het verlaten van een wegrestaurant waar ze vragen of de service goed was. 😜 Maar m’n zoon (en dié heeft social work gestudeerd) zegt dat het een goede methode is om mensen inzicht te geven. Dan de combi met het Journal (Dagboek) vind ik een leuke. Elke dag even in het kort wat notities neerzetten, met foto’s – hopelijk makkelijk en snel te maken in leuke layout. EN OOK HIER IN NEDERLAND 🤔!!

    De vragenlijst is bekende manier om depressie te meten. Altijd goed. En die daglicht meter op je Watch tóch weer een slimme truc van Apple om je aan te sporen weer wat extra aan je gezondheid te denken. Het gaat tóch werken!

  2. Kun je deze functie ook uitzetten???

  3. Origineel geplaatst door Marianne
    Kun je deze functie ook uitzetten???

    Gewoon niet gebruiken. Mijn mentale toestand hoeft Apple helemaal niet te weten. Inmiddels is de iPhone een flinke vergaarbak vol met zeer persoonlijke gegevens opgeslagen op de servers van Apple.

    Mag Apple nog zo privacyminded zijn, als de NSA gegevens willen hebben zullen ze het toch moeten overhandigen.

    Encrypted zegt u? Zolang je zelf de masterkeys niet hebt is er niks encrypted. Mag dan voor een ander als encrypted uitzien, maar degene met de masterkey kan alles inzien. En dat is Apple.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.