iOS 14 widget

Downloaden: dit zijn de nieuwe iOS 14-wallpapers voor je iPhone

Zoals altijd vind je bij de nieuwste iOS-update weer een aantal nieuwe achtergronden. Ook iOS 14 brengt nieuwe wallpapers. Wil je niet wachten op de update, maar wel al de nieuwe wallpapers instellen? Dan vind je ze hier allemaal bij elkaar.

Sinds de introductie van de donkere modus op de iPhone biedt Apple van de standaard wallpapers twee versies: een lichte en donkere variant. Dat is met de nieuwe iOS 14-wallpapers niet anders. In totaal gaat het om drie verschillende achtergronden, waarbij ronde vormen in verschillende kleuren centraal staan.

iOS 14 wallpapers

De wallpapers zijn redelijk abstract, waardoor ze passen bij de stijl van de updates van de laatste jaren. De wallpapers verschijnen standaard op je iPhone nadat je iOS 14 geïnstalleerd hebt, maar de update is alleen nog beschikbaar voor ontwikkelaars. Pas in het najaar is iOS 14 voor iedereen beschikbaar, maar hieronder vind je alvast de bijbehorende achtergronden. Helaas passen de wallpapers zich nu nog niet aan aan de donkere modus. Dat kan alleen met de versies die standaard in iOS 14 zitten.

Je kunt ze downloaden door de link aan te tikken en de afbeelding ingedrukt te houden. Kies vervolgens voor Voeg toe aan Foto’s en ga naar de Foto’s-app om deze als achtergrond in te stellen.

Oranje-blauw

iOS 14 wallpapers.

Blauw-groen

Grijs

Meer over iOS 14
Wil je meer weten over de vernieuwingen in iOS 14, bekijk dan de belangrijkste functies van iOS 14. Benieuwd naar de kleine ontdekkingen van iOS 14, dan hebben we ook daar een overzicht van. Wil je weten of jouw iPhone geschikt is voor iOS 14, dan vind je in ons artikel het antwoord. De meest recente iOS-versie is iOS 16.4.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

iOS 14

iOS 14 is de grote software-update voor de iPhone, die in het najaar van 2020 verscheen. De belangrijkste iOS 14-functies zijn een nieuw beginscherm, interactieve widgets, verbeteringen voor HomeKit en de nieuwe Appfragmenten (ook wel App Clips genoemd).

iOS 14
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.