Appkiezer op de iPhone

Reacties voor: iPhone-gebruikers klagen over apps die snel in achtergrond afsluiten [poll]

Maakt multitasking onmogelijk
Sinds iOS 13.2 klagen steeds meer iPhone-gebruikers dat apps op de achtergrond hardnekkig afgesloten worden. In plaats van dat je in een app snel verder kan gaan waar je gebleven was, wordt deze helemaal opnieuw opgestart.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:
28 reacties
 1. Nog een andere issue wat snel gaat: hyperlinks in artikelen en websites knallen bij bij scrollen open….

 2. Ah, “goed” om dit te lezen. Ik had het idee dat mij XR nu al aan zijn maximum geheugen capaciteit zat. Het valt mij op dat waar ik voorheen na 1 of 2 uur youtube nog kon openen om verder te gaan met mijn video, nu al heel snel gesloten wordt. Idem dito voor games.

 3. Ik dacht: Mss. om het geheugenvretende fotogebeuren van de 11 te laten functioneren met weinig geheugen.

  Alleen op mijn iPad Air 2 heb ik het ook dus dat zal dan wel niet

 4. Hier geen last van dit probleem met een iPhone SE en iOS13.2.

 5. Is dit ook de reden dat Flitsmeister niet meer in de achtergrond geactiveerd wordt als je gaat rijden? Ik sluit de app niet handmatig af dus hij zou gewoon moeten blijven werken, maar dat is bij mij niet meer het geval.

 6. Heb er zover ik weet niet geen last van, maar ben ook niet echt een multi tasker op de telefoon.
  Ik doe 1 ding teglijk een filmpje kijk ik ook af, die pauzeer ik niet ofzo, om een whatsapp te doen en later weer verder te kijken
  Spelletjes speel ik niet op mijn phone, hier zal je het wel snelste aan merken denk ik.

 7. Dit gebeurt bij mij veel bij Instagram, echt super irritant als je even snel een berichtje wilt sturen en dan weer terug naar de insta app wilt, om vervolgens te ontdekken dat je weer helemaal bovenaan moet beginnen bij het kijken naar foto’s. De Amazon Prime en Netflix apps zijn hier trouwens ook heel goed in, wat vooral vervelend is wanneer je series probeert te downloaden.

 8. Geen last van op een iPhone 6s met iOS 13.2

 9. Ik heb hier vooral met Flitsmeister last van…

 10. Origineel geplaatst door P4Z
  Nog een andere issue wat snel gaat: hyperlinks in artikelen en websites knallen bij bij scrollen open….

  JA. Heb ik ook last van!

 11. Bij Overcast inderdaad last van.

 12. Iphone xr geen last van

 13. Origineel geplaatst door P4Z
  Nog een andere issue wat snel gaat: hyperlinks in artikelen en websites knallen bij bij scrollen open….

  Klopt. Super irritant

 14. Ik merk het in elk geval bij Facebook. (iPhone XS Max) Heb verder er niet zo op gelet. Ik was vanuit een advertentie in Facebook iets aan het bestellen en had al een heel bestelformulier ingevuld, maar moest intussen m’n creditcard even opwaarderen. Normaal gesproken als je dan terug gaat naar Facebook staat alles nog op dezelfde plek. Nu was m’n invulformulier van de bestelling ‘verdwenen’, Facebook startte opnieuw op en ik kon de advertentie niet meer vinden. Erg irritant.

  Ik heb het idee dat Apple Mail er geen last van heeft.

 15. Runkeeper crasht bij mij ook steeds 🙁

 16. Al sinds iOS 13.0 veel last van op iPhone XR. YouTube wordt continu afgesloten als je de app even op de achtergrond hebt. Al eerder gegoogled of meerdere er last van hebben. Eindelijk krijgt het aandacht nu.

 17. @Ed: Ik dacht dat het aan mij lag…

 18. Sinds IOS13 is de synchronisatie van Nototies via iCloud echt supertraag. Ook openstaande Safari tabs op de iPhone zie ik niet meer op de Mac en iPad. Echt super irritant en slecht.

 19. Gebeurt niet altijd, maar zo af en toe. Bijvoorbeeld bij YouTube, best irritant dat je niet direct verder kan kijken, maar eerst weer je filmpje op moet zoeken (en vaak weer een reclame moet kijken).

 20. Bij mij geen probleem met multitasken. Ik kan alleen geen apps meer installeren op mijn Apple Watch. Bij installeren blijft de installatie hangen en dan verspringt het scherm en vervolgens is er niks gebeurd. Heel vervelend

 21. Hier ook last van. Bij mij dan bij de VI app. Als ik snel de tussenstanden van de voetbal wil checken moet steeds de app opnieuw gestart worden. Hierdoor mis ik weer een paar seconden 😉

 22. Ik merk het vooral bij YouTube.

 23. Flitsmeister moet elke keer weer opnieuw worden opgestart en dat word nu dus vaak vergeten

 24. Sinds ios 13.x blijven de apps wel actief, bij mij is sindsdien whatsapp een klachten app.
  Ik kan met een bluetooth toetsenbord niet de tekens boven de letters en cijfers gebruiken.
  Alss ik van een telefoongesprek overga naar een app, stopt regelmatig mijn voiceover, terwijl alles op het scherm wel doorgaat.
  Dat is voor ziende gebruikers, het zelfde, als het scherm op zwart gaat
  Niet acceptabel!!!.

 25. Jaa klopt, dacht dat mijn geheugen vol zat, maar ’t probleem blijft. Goed om te horen dat dit ook is opgemerkt door anderen

 26. Mijn Garmin connect sluit ook af en ben dan niet meer te volgen via livetrack van Garmin

 27. Bij mij vergeet Kef stream waar hij is gebleven met streamen naar de speakers. Hierdoor stoppen albums of playlist vaak halverwege.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.