Reacties voor: iOS 10 geeft waarschuwing bij apps die nog niet 64-bit zijn

In iOS 10 geeft Apple een waarschuwing als een app geen 64-bit ondersteund. Sinds juni 2015 is 64-bit optimalisatie verplicht voor nieuwe apps.
Eveline Meijer -

Reacties: 8 reacties

  1. De Remote app voor de Apple TV van Apple zelf is ook 32-bit! Kreeg ook zo’n pop-up😂

  2. Toch zijn er nog drie devices die deze processor niet hebben: de iPhone 5c uit 2013, de iPhone 5 uit 2012 en de vierde generatie iPad.

    Ik neem aan dat je bedoeld dat deze devices iOs10 kunnen draaien. Er zijn wel meer 32 bit (x86) gebaseerde iDevices…

  3. Wel apart dat ik de melding ook kreeg (iOS 10 beta 1) toen ik Remote app van Apple ging installeren. Je zou verwachten dat Apple zelf al zijn apps al in 64 bit zou hebben herschreven… Heb de app trouwens niet gebruikt en snel weer verwijderd voor de zekerheid.

  4. Misschien moet iemand maar eens een tooltje maken waarmee je kunt checken of geïnstalleerde apps 64bit zijn…
    Desnoods op de Mac; daar zijn in iTunes volgens mij ook de files beschikbaar…

  5. Is dat per app een eenmalige melding of krijg je dat iedere keer voor je snufferd? Allemaal leuk en aardig die 65 bits architectuur maar zolang Apple niet mee dan 4 GB aan RAM in hun idevices stopt heb je er weinig aan…

  6. Typisch Apple(moes) verhaal dat je hele systeem erdoor beïnvloed wordt. Bull! 32bit draait prima op de 64bit, de apps zijn iets trager maar zolang je geen zware bewerkingen doet en ik kan met niet voorstellen dat je dat op ern4.7 inch schermpje doet, is er geen enkel probleem.

  7. Origineel geplaatst door Bart
    Wel apart dat ik de melding ook kreeg (iOS 10 beta 1) toen ik Remote app van Apple ging installeren. Je zou verwachten dat Apple zelf al zijn apps al in 64 bit zou hebben herschreven… Heb de app trouwens niet gebruikt en snel weer verwijderd voor de zekerheid.

    Een nieuwe remote app is ook aangekondigd. Die zal wel 64bit zijn.

  8. Zou iemand mij dit misschien kunnen uitlichten?
    Ik heb een iPhone 5C, 32-Bit dus. Ben er erg blij mee en ook iOS 10 draait er fantastisch op! 👍🏼 Ben er erg blij mee, ziet er goed uit, meer geheugen vrij, batterij houd het wat langer vol! Kortom zeker de moeite waard! Maar betekend dit nu juist dat op mijn toestel alle apps gewoon draaien of juist dat binnenkort alle apps niet meer werken omdat ik een 32-Bit toestel heb ?! 🤔

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.