Fotokaart Instagram

Instagram verwijdert fotokaart en krijgt nieuwe Low Light-modus

Na Instagram Stories en de zoomfunctie, heeft Instagram een nieuwe functie toegevoegd aan de app. Het is nu mogelijk om gebruik te maken van Low Light modus in Stories. Daarnaast hebben ze ervoor gezorgd dat jouw fotokaart niet meer zichtbaar is voor anderen.

Instagram heeft vlak na de nieuwe functie om in te zoomen op foto’s nog een update doorgevoerd. Met de Low Light-modus kan je betere foto’s maken in het donker. Tegelijk hebben ze ook een functie verwijderd: het is nu niet meer mogelijk om de kaart met de fotolocaties te zien bij andere gebruikers. Voor jezelf is het nog wel zichtbaar.

Fotokaart Instagram

Instagram Low Light voor Stories

De Low Light-modus moet zorgen dat je in Instagram Stories betere foto’s in het donker kan maken. De modus is niet te gebruiken wanneer je een gewone foto maakt in de Instagram-app. Door een foto te maken in Stories, kan je linksonderin op het maantje te drukken en schakel je de modus in. Zo wordt de belichting gecorrigeerd. De functie zorgt wel voor meer ruis in de foto’s. Hieronder zie je het verschil. Links is de Low Light-modus uitgeschakeld en rechts is de modus ingeschakeld.

Low Light Instagram verschil

Fotokaart niet meer zichtbaar
Naast deze toevoegingen heeft Instagram ook een functie verwijderd. De fotokaart van andere gebruikers is niet meer zichtbaar. Veel gebruikers zullen er blij mee zijn, aangezien het mogelijk was om te zien waar iemand woont. Op je eigen profiel is nog wel een vierde icoon te zien voor een kaart met de locaties waar je de foto’s of video’s hebt gemaakt. Ook is het in Apple’s Foto’s-app van iOS mogelijk om te zien waar jij de foto’s hebt gemaakt.

Verschil fotokaart Instagram

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 september 2016, 11:20
Categorie Apps
Onderwerp instagram

Instagram

Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's. Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes.

Instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.