iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was maandag 30 augustus 2021

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 30 augustus 2021? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.

Vandaag lees je in onze review van de Beats Studio Buds hoe de draadloze oordopjes ons bevallen. Is het een goed alternatief voor de AirPods Pro? Ook hebben we vandaag vers nieuws over een overname. Apple heeft namelijk Primephonic overgenomen, een van oorsprong Nederlandse muziekdienst met uitsluitend klassieke muziek. En hoe de iPhone 13 eruit gaat zien vertellen we je in ons artikel over het iPhone 13-design. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Nieuws en opinie

Deals

Tips en uitleg

Accessoires en devices

Apps

Deze updates wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan:

  • Clubhouse (gratis, iPhone, iOS 13.0+) - Nu ook audiogesprekken beluisteren met ruimtelijke audio.
  • Buienradar - weer (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 12.3+) - Nieuw: je kan in de Buienradar nu ook 8 uur vooruit kijken. Ook zijn de meldingen vernieuwd.
  • Thuisbezorgd.nl (gratis, iPhone/iPad/ TV, iOS 13.0+) - Adres van het restaurant bekijken, ernaar navigeren, een verbeterde betaalprocedure en meer.
  • Home Connect App (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Nieuw design voor het Ontdek-gedeelte van de app.
  • Tweetbot 6 for Twitter (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 14.0+) - Pas aan hoe Tweetbot werkt met het nieuwe Behaviors-scherm. Ook is er een nieuw licht thema, zijn er nieuwe iPad-toetsenbordsnelkoppelingen en meer.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.