iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 8 februari 2022

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 8 februari 2022? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Het maart-event lijkt eraan te komen en dat betekent dat we een vooruitblik doen. Voor je het weet is het namelijk zover, misschien al over een maand. Ben je niet zo van de geruchten, dan hebben we genoeg ander nieuws. Zoals een hondentracker voor je viervoeter en tips om meer productiviteit uit je Apple Watch te halen. Dat en nog veel meer in deze iCulture Vandaag!

Nieuws en opinie

Deals

Tips en uitleg

Accessoires en devices

En deze updates wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan:

  • Signal - privéberichtenapp (Gratis, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Signal laat je nu van telefoonnummer wisselen. Ook kun je nu meerdere gesprekken uit de gesprekkenlijst selecteren en ze tegelijk markeren als gelezen, archiveren of wissen.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Tweetbot for Twitter heeft het Stats-tabblad teruggekregen. Ook zitten er nieuwe thema’s in.
  • Nuki Smart Lock (Gratis, iPhone/Watch, iOS 15.0+) - Nuki Smart Lock heeft nu een verbeterde Apple Watch-app, waarmee je je deurslot kunt bedienen via 4G en WiFi. Dus zonder smartphone in de hand.
  • Fantastical Calendar (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch/Vision Pro, iOS 15.0+) - Fantastical heeft nu Openings en Proposals, twee functies waarmee anderen een vergadering kunnen aanvragen op een tijdstip dat jij nog vrij hebt. En je kunt makkelijker antwoorden op een voorstel zien.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.