iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 11 januari 2022

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 11 januari 2022? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.

Een iPhone met notch of een punch-hole, wat zie jij liever? Wat ons betreft maakt het niet veel uit, want veel winst zal zo’n cameragaatje niet opleveren. Het goede nieuws van de dag is dat de release van de Beats Fit Pro nabij lijkt, terwijl Apple ook door gaat met weer een nieuwe beta. De eerste van 2022! Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Nieuws en opinie

Deals

Tips en uitleg

Accessoires en devices

Apps

Deze updates wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan:

  • Gmail - E-mail van Google (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Er is een nieuwe widget van Gmail voor je belangrijkste mails.
  • Infuse • Video Player (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Mac/TV, iOS 14.0+) - De Watching-sectie is uitgebreid naar 20 items en meer verbeteringen en tweaks.
  • WordPress – Sitebouwer (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Een nieuw ontwerp voor reactiethreads en diverse andere verbeteringen.
  • ING Bankieren (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Pas nu eenvoudig enkele instellingen van je creditcard aan vanuit de Bankieren-app.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.