iculture-peilt
iCulture Peilt
AirPods 2.

iCulture peilt: heb jij de AirPods besteld (of ga je dat binnenkort doen)?

Stem mee in de nieuwe iCulture Peilt

Apple kondigde vandaag de AirPods 2 aan en daarmee weten we eindelijk meer over de prijs van zowel de nieuwe oortjes als de losse oplaadcase. Ben jij overtuigd en heb je ze meteen besteld?

Eén ding is in ieder geval zeker: de vernieuwde AirPods met draadloze oplaadcase zijn duurder dan hun voorganger. Je betaalt 50 extra voor de uitvoering met draadloze oplaadcase, die je op elke geschikte Qi-lader kunt bijladen. Zijn je huidige AirPods nog in topconditie, dan zou je ook de losse oplaadcase kunnen aanschaffen. Maar misschien zie je het helemaal niet zitten en wacht je liever even of het originele model nog afgeprijsd wordt. Of kies je (draadloze) oortjes van een ander merk. We horen graag hoe jij erover denkt in onderstaande poll!

Je kunt de poll ook invullen via deze link.

Zit je nog te twijfelen over Apple’s nieuwste oortjes, misschien helpt dan onze vergelijking originele AirPods vs AirPods 2, waarin we alle AirPods verschillen langslopen. Ook goed om te weten is dat je de AirPods 2 niet met de eerste generatie Apple Watch Series 0 kunt gebruiken, vanwege de vereiste minimale softwareversie watchOS 5.2. Alle informatie over de AirPods kopen lees je elders op onze site en voor uitgebreide uitleg over de AirPods 2 kun je uiteraard ook bij ons terecht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

43 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.