iculture-peilt
iCulture Peilt

iCulture peilt: heb jij de AirPods besteld (of ga je dat binnenkort doen)?

Stem mee in de nieuwe iCulture Peilt
Apple kondigde vandaag de AirPods 2 aan en daarmee weten we eindelijk meer over de prijs van zowel de nieuwe oortjes als de losse oplaadcase. Ben jij overtuigd en heb je ze meteen besteld?

Eén ding is in ieder geval zeker: de vernieuwde AirPods met draadloze oplaadcase zijn duurder dan hun voorganger. Je betaalt 50 extra voor de uitvoering met draadloze oplaadcase, die je op elke geschikte Qi-lader kunt bijladen. Zijn je huidige AirPods nog in topconditie, dan zou je ook de losse oplaadcase kunnen aanschaffen. Maar misschien zie je het helemaal niet zitten en wacht je liever even of het originele model nog afgeprijsd wordt. Of kies je (draadloze) oortjes van een ander merk. We horen graag hoe jij erover denkt in onderstaande poll!

De poll behorende bij dit artikel is helaas niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Je kunt de poll ook invullen via deze link.

Zit je nog te twijfelen over Apple’s nieuwste oortjes, misschien helpt dan onze vergelijking originele AirPods vs AirPods 2, waarin we alle AirPods verschillen langslopen. Ook goed om te weten is dat je de AirPods 2 niet met de eerste generatie Apple Watch Series 0 kunt gebruiken, vanwege de vereiste minimale softwareversie watchOS 5.2. Alle informatie over de AirPods kopen lees je elders op onze site en voor uitgebreide uitleg over de AirPods 2 kun je uiteraard ook bij ons terecht.

https://www.iculture.nl/apple-accessoires/airpods/kopen/

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels meerdere generaties van de AirPods uitgebracht en speciale modellen, zoals de AirPods Pro en de AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, hoe zit het met draagcomfort en hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips en je weet het! Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods

Reacties: 43 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.