Homey met gezinsaccount

Homey krijgt gezinsdeling en gastaccount

Homey, de smart home hub die allerlei apparaten geschikt maakt voor HomeKit, heeft er twee handige functies bij gekregen. Met Family Sharing kun je ook gezinsleden het apparaat laten bedienen en daarnaast kun je gasten toegang geven tot je smart home.

Homey met Family Sharing

Family Sharing houdt in dat Homey-bezitters gezinsleden kunnen uitnodigen om de aangesloten apparaten te bedienen. Het gezinslid heeft daarvoor wel een eigen account nodig. De hoofdbeheerder bepaalt wat de anderen mogen doen door een rol in te stellen: Eigenaar, Beheerder, Gebruiker en Gast. Daarnaast is het mogelijk om een gastaccount te maken. Hiermee kun je vrienden en gasten de mogelijkheid geven om de Homey te bedienen. Je kunt dit tijdelijk in- en uitschakelen met een Flow. Dit kan ook handig zijn voor babysitters, schoonmakers en andere tijdelijke bezoekers.


In de nieuwste update is het instellen van Homey ook gemakkelijker geworden, omdat je dit voortaan via Wi-Fi kunt doen in de Homey-app. De chatfunctie is opnieuw ontworpen om getypte opdrachten te geven. Je hebt hiervoor Homey-firmware v2.1.1 nodig en minimaal versie 2.2.0 van de Homey-app.

Homey Family Sharing

Homey is een smart home hub, gemaakt door het Nederlandse bedrijf Athom. Het is een open platform en is daarom compatibel met veel merken. Het station heeft een bereik tot 50 meter binnenshuis en tot 100 meter bij vrij zicht. Je kunt er tot 25.000 apparaten op aansluiten en verschillende scenes instellen. Hij is voor 300 euro verkrijgbaar bij de volgende winkels:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 april 2019, 20:17
Categorie Accessoires
Onderwerp smart home

Smart Home

Een smart home is een huis die met het internet verbonden is via allerlei slimme accessoires. Dit kunnen bijvoorbeeld lampen, deursloten, speakers, stekkers, televisies en andere verbonden apparaten zijn. Door deze te automatiseren en met elkaar samen te laten werken, kun je je huis op een slimme manier inrichten.

Smart Home

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.